Цветанов в Стамболийски: Няма българска община, която да не е усетила положителния ефект от работата на правителството

  • 13 април 2019 18:33

  • 1105
  • 6
Цветанов в Стамболийски: Няма българска община, която да не е усетила положителния ефект от работата на правителството
© Пресцентър на ГЕРБ

Общините в страната се променят и това се вижда от всички – подобрена инфраструктура, обновени и санирани детски градини и училища, зелени площи, спортни площадки. Няма община, която да не е усетила положителния ефект от стабилното управление на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и от европейската солидарност. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща със структурата на ГЕРБ-Пловдив област в Стамболийски, съобщава пресцентъра на ГЕРБ.

Домакин на срещата беше областният координатор на ГЕРБ и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев. Цветанов за пореден път даде за пример Стамболийски, Марица и Раковски като бързо развиващи се общини, като уточни, че от началото на мандата само в община Стамболийски са усвоени почти 10 милиона лева по различни проекти - за ремонт на детски градини, за рехабилитация на пътища, за ремонт на поликлиниката и др.

„Нито едно евро в България не идва даром, то е благодарение на усилията на правителството и на българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП“, коментира Цветанов и даде за пример работата на евродепутата Андрей Новаков, който извоюва рекорден бюджет за България за следващия програмен период. По думите му България ще получи над 4 млрд. лв. за 2019 г. от Европейския съюз.

„Това са с 230 млн. лв. повече спрямо парите за 2018 година. В тази сума се включват пари за пътища и жп линии, за директни плащания за фермерите. Освен това 1 млрд. лв. ще получат селските райони“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ и допълни, че за да научат хората за всичко това - представителите на ГЕРБ трябва да са сред тях ежедневно и да обясняват какво е направено от евродепутатите и как с тяхна помощ се променя страната и живота ни.

„Благодарение на усилията на евродепутатите роумингът във всички страни от ЕС отпадна, десетократно бяха намалени цените на таксите за преводи в евро, беше поведена борба за двойните стандарти при храните“, посочи той.

Цветанов уточни още, че вследствие на по-високата събираемост в приходните агенции и ниската безработица правителството тази седмица отпусна допълнително 50 милиона лева за увеличение на заплатите на медицинските сестри и специалистите по здравни грижи. Той добави, че при управлението на ГЕРБ с 65% е повишена минималната работна заплата, а средната работна заплата – с 50%.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа коментира, че образованието е основен приоритет на правителството. Той уточни, че средната брутна учителска работна заплата вече изпреварва средната за страната. „Ако имаме добри и мотивирани учители, ще имаме добри специалисти, добри резултати и повече подготвени кадри“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

„Предстои една различна предизборна кампания. БСП ще залагат на фалшиви новини и компромати. Те не могат да предложат алтернатива и знаят, че хората помнят пораженията, които бяха нанесени на страната след управлението на правителството на Орешарски, а именно – спрени еврофондове, 11,5% безработица и огромен дефицит“, отбеляза зам.-председателят на ГЕРБ.

„От резултата на Европейските избори зависи не само бъдещето на страната ни, но и бъдещето на Европа. Този вот ще е лакмус за водената политика не само в страната, а навсякъде в Европейския съюз. Европейските ценности, демокрацията, свободното придвижване на хора, мирът и солидарността не са даденост, а трябва постоянно да се защитават от всички нас. Затова е изключително важно да отидем и да гласуваме“, подчерта Цветанов.

„Важно е да имаме силен отбор. Днес повече от всякога се нуждаем от обединение, защото на карта е заложено бъдещето на България. Съобразихме се с призива на Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския да не се разпиляват десни гласове. И затова направихме това обединение със СДС и Обединени земеделци. Само обединени можем да победим БСП, за да живеем в по - единна, по - благоденстваща и по-силна България и Европа“, завърши зам.- председателят на ГЕРБ.

На срещата в Стамболийски присъстваха народните представители от ГЕРБ – Пловдив област ген. Константин Попов, Младен Шишков, д-р Христо Грудев и Запрян Янков, областните ръководители на ЖГЕРБ Евелина Апостолова и МГЕРБ Владимир Пильов, областните ръководители на Старейшини ГЕРБ Борислав Радославов и на Предприемачи ГЕРБ Никола Христозов, кметовете на ГЕРБ в областта – Пламен Спасов, Атанас Балкански, Павел Гуджеров, Стоян Минчев, Мария Белчева, Димитър Иванов, общинските ръководства, общински съветници, както и членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1105 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Илиан Мавров

2019.04.22 | 10:41

6

Ако е истина словото Цветаново нямаше парите изпратени от емигранти да превишават чуждестранните инвестиции.Външноуправляваните ни управляващи да обяснят защо купуваме трамваи от Чехия,като си имахме завод (ама го закрихме)защо внасяме селскостопански продукти,хора продали тръби от напоителни съоръжения са директори на телевизия и леят акъл от екрана?

2019.04.14 | 06:56

5

ГРОЗЕН АЛЧЕН ДЯВОЛ

2019.04.13 | 22:21

4

ех алеко , ако беше жив , с тоя герой щеше да напишеш поне десет романа .

2019.04.13 | 22:18

3

пунта-мара няма спиране , тоя надмина и бай ганю .

Оцелял българин

2019.04.13 | 20:06

2

Този непрекъснато чупи собствените си рекорди по наглост и тъпота!
Ех,Цвъки,Цвъки!Анатема?

2019.04.13 | 19:44

1

А не е ли фалшива новина,че благодарение на евродепутатите от ГЕРБ ще получим повече милиони,но не казвате коя година,защото няма как след три години да не ни се увеличат парите от ЕС, другото ще е застой на ЕС,едва ли е заслуга на г-н Новаков,и ако наистина толкова лесно решаваха въпросите,защо не решиха проблема Магнитски,защото големите в ЕС нямат интерес и не разрешават. Преди избори така се обещава-големи заплати,единни,ниска безработица,след тях почваме по старому

Добави коментар

Водещи новини