Делян Добрев успокои: Няма опасност от газова криза

  • 13 ноември 2012 15:35

  • 1447
  • 2
Делян Добрев успокои: Няма опасност от газова криза
©

"Не съществува опасност от газова криза", успокои на брифинг министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Във връзка с изказване на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, че България е изправена пред опасността от повтаряне на газовата криза от 2008, министър Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: обясни, че кризата не е била през 2008 година и че такава опасност не съществува, тъй като съвсем скоро ще бъде сключен договор.

„Когато имаш две тръби е много по-вероятно да имаш повече доставчици, отколкото когато имаш една”, поясни Добрев.

"Южен поток" и новият газов договор от месец януари са обсъдени на днешното извънредно заседание на пакта за индустриална стабилност. По-интересен е договорът, който предстои да сключим, каза министърът.

За пресконференцията на ДСБ, министърът посочи, че ако резервираш 50% процента, няма как да платиш 75%.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1447 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
!!!

2012.11.13 | 20:05

2
Ще има опасност от Правителствена криза -каза Добрев. И аз тогава ще трябва да хващам балкана или да се присламча към някоя партийна групичка....

2012.11.13 | 20:04

1
От къде знае това недоносче, че няма да има газова криза? Това че в ГЕРБ са само задници, не е достатъчно.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини