Красимира Стоянова: Започваме разговори с ресорните министерства за спешни мерки за облекчаване на трафика през граничните пунктове

  • 04 септември 2024 20:14

  • 320
  • 5
Красимира Стоянова: Започваме разговори с ресорните министерства за спешни мерки за облекчаване на трафика през граничните пунктове
© МТС

Започваме незабавни разговори с ресорните министерства за да набележим спешни мерки за облекчаване преминаването на тежкотоварния трафик през граничните пунктове. Ще бъдат разгледани всички възможности, за да се намерят реалистични и бързи решения по този въпрос“, каза служебният министър на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова Красимира Стоянова Красимира Стоянова е номинирана за министър на транспорта и съобщенията в проекта на служебен. Това стана по време на среща с браншови организации в автомобилния сектор, съобщиха от Министерството на транспорта и съобщенията (МТС), предаде БТА.

Стоянова каза още, че е запозната с проблемите при автомобилните превози на пътници и товари и заедно с браншовите организации ще работят за подобряване на условията в сектора.

Служебният министър посочи, че работата в администрацията ще бъде ускорена, така че да няма забавяне, както в административното обслужване, така и при изготвянето на нормативни промени.

Представителите на браншовите организации изразиха подкрепа и готовност за съвместни действия, така че да бъдат предприети мерки, които да доведат до устойчивост в автомобилните превози и повишаване на ефективността при предлагането на транспортните услуги.

В края на август, на среща между служебния премиер Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, служебният министър на вътрешните работи Атанас ИлковАтанас ИлковАтанас Илков е роден на 20 декември 1964 година в Пазарджик. Предложен е за служебен министър на, на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова Красимира Стоянова Красимира Стоянова е номинирана за министър на транспорта и съобщенията в проекта на служебен и на и регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова, беше обсъдено предприемането на спешни мерки за “тапата” на „Дунав мост“ при Русе

Изключително интензивен трафик от камиони в района на "Дунав мост" при Русе

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в възложи на министрите да разговарят с ресорните си румънски колеги, за да предприемат заедно действия. Премиерът Главчев бе категоричен, че трябва да се въведе отделяне на потоците на тежкотоварните автомобили на два потока - първият за тези от държави членки на Европейският съюз, а вторият за такива от трети страни.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
320 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
баба гицка

2024.09.04 | 20:47

2
на КОГО СА частните паркинги

2024.09.04 | 21:35

5
КАТИЛА, пращай майка ти Ирена Димитрова да духа на тираджиите, ибана ШУШУМИГО ПРОСТА ОТ СЕВЛИЕВО.

2024.09.04 | 21:12

3
На вашата тиква, бабо.
Анонимен

2024.09.04 | 20:36

1
До сега лежачка и заплата без да работят

2024.09.04 | 21:12

4
И те като вас.

Добави коментар

Водещи новини