Утре се връчват за 18-ти път наградите „Инвеститор на годината“

  • 04 март 2024 15:17

  • 675
  • 3
Утре се връчват за 18-ти път наградите „Инвеститор на годината“
© Булфото (архив)

Утре Българската агенция за инвестиции (БАИ) към Министерството на иновациите и растежа (МИР) ще връчи за 18-та поредна година наградите „Инвеститор на годината“ за 2023 г., съобщиха от министерството.  

На едно от най-големите събития за българската икономика ще бъдат отличени най-значимите инвестиционни проекти, реализирани у нас през миналата година.

Официалната церемония по награждаването ще се състои на 5 март 2023 г. /вторник/ с начален час 18.00 ч., в хотел Hyatt Regency Sofia, зала „Васил Левски“.

Министърът на иновациите и растежа Милена СтойчеваМилена СтойчеваМилена Стойчева има образователни степени и специализации от български и международни ще отличи победителя в категория „Инвестиция в иновативен бизнес“.

Освен голямата награда за „Инвеститор на годината“, ще бъдат връчени още награди в категории за „Инвестиция на зелено“; „Инвестиция в разширяване на бизнес“; „Инвестиция в човешки капитал“, „Успешен стартъп“; „Община в България с най-много инвестиции“ и др.

На тържествената церемония ще присъстват представители на Министерския съвет, на местната власт, бизнеса и работодателските организации, двустранните търговско-индустриални камари и др.

За 4 месеца МИР връчи 8 сертификата за инвестиции за 64 млн. лв.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
675 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.04 | 23:49

3
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man

2024.03.04 | 18:13

2
Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства, разбрах за това тук:-----> do.my/medline

2024.03.04 | 15:26

1
Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства, разбрах за това тук:----> use.my/medline

Добави коментар

Водещи новини