С 60 млн. лв. подобряват транспортната свързаност в Пловдивско

  • 22 февруари 2024 15:06

  • 238
  • 1
С 60 млн. лв. подобряват транспортната свързаност в Пловдивско
© bulphoto (архив)

На първи етап беше одобрен проектът на стойност 60 667 323, 42 лв. за "Подобряване на транспортната свързаност и достъпа до здравни услуги на територията на Южен централен регион за планиране от ниво 2" с водещ партньор Агенция пътна инфраструктура, съобщават от община Пловдив. 

Концепцията е изготвена съвместно с отдел "Бизнес развитие и европейски политики" в градската управа и ще се реализира от АПИ, общините Пловдив и "Марица" и МБАЛ "Свети Пантелеймон".

Проектът предвижда модернизация и реконструкция на част от съществуващия път от "Пазарджишко шосе" до община Съединение. Това ще подобри състоянието на транспортната мрежа в региона и ще осигури достъп на населението до работа, образование други услуги с публичен характер.

Община Бургас ремонтира важен път, свързващ няколко населени места

Включени са и целенасочени мерки за превенция и профилактика на заболявания във всички села на територията на община "Марица". Те ще се осъществяват посредством мобилни здравни екипи на МБАЛ "Свети Пантелеймон", като се осигурят медицински бусове и съвременна апаратура.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
238 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.22 | 17:09

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини