Асен Василев открива форум за управлението чрез колективни действия

  • 10 октомври 2023 08:21

  • 754
  • 1
Асен Василев открива форум за управлението чрез колективни действия
© Булфото (архив)

Министърът на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на ще открие международен форум, посветен на прозрачността и управлението чрез колективни действия в България. Събитието подкрепя настоящите ангажименти и антикорупционната програма на правителството на България.

Форумът е насочен към обединяване на усилията на държавните институции, бизнеса, организациите и заинтересованите страни, да подкрепят правителството в борбата с корупцията, включително Стратегията за борба с корупцията на България за периода 2021-2027 година и Програмата за действие на срещата на върха за демокрация и Партньорството за открито управление.

Асен Василев към енергетиците: Правителството е насреща, професията има бъдеще до 2038 г. със затихващи функции

Фокусът на дискусиите е върху усилията на страната ни да засили интегритета, прозрачността, отговорността и отвореното управление чрез колективни действия и активно участие на бизнеса.

Събитието се организира съвместно от Базелския институт за управление и Министерството на финансите, в сътрудничество с Американската търговска камара в България, Българо-швейцарската търговска камара и Transparency International Bulgaria.

Форумът ще бъде открит от изпълнителния директор на Института Грета Фенър, вицепремиера Мария Габриел, министъра на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и посланиците на Швейцария и САЩ - Раймунд Фурер и Кенет Мертен. Министърът на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на ще участва и в третия панел, с дискусия за ангажираността на частния сектор в мерките за устойчиво публично-частно партньорство в България.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
754 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.10 | 11:53

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини