Борисов обсъжда с Меркел българската икономика

  • 12 юли 2012 20:45

  • 1101
  • 5
Борисов обсъжда с Меркел българската икономика
©

В телефонен разговор премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е информирал германския федерален канцлер за икономическото развитие на страната ни и за предприетите от българското правителство мерки за реформи, съобщава БНТ.

Борисов е подчертал, че значително подобрените бюджетни показатели позволяват на България да се рефинансира на финансовите пазари при изгодни условия.

Меркел пък насърчила българския премиер кабинетът да продължава успешната си работа в предприетата посока, съобщиха от правителствената информационна служба.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г връчи днес и 16 договора по ОП "Конкурентоспособност" за инвестиции в зелена индустрия на стойност 42 и половина млн. лв.

Премиерът подчерта, че правителството има готовност да даде общо 78 млн. и да връчи договорите на още 14 фирми, но поради факта, че те не са готови с документите, това ще се случи на по-късен етап.

На всеки от мениджърите на компаниите, на които връчваше договорите, Борисов задаваше въпроса колко работни места ще отвори с тези евросредства и получаваше отговор от 100 до 300, че и повече.

Последвайте канала на

1101 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.07.25 | 10:36

5
Има само Българска СИВА икономика!
Наздраве.....

2012.07.25 | 10:36

4
много пара,но така и не стигна до гражданите на република българия.

2012.07.25 | 10:36

3
ЕНИЧАРИН...
бастичка

2012.07.25 | 10:36

2
Честно казано на мене ми е много ясно по какъв повод Дон Шебек е докладвал кавото и да е било на г-жа федералната канцлерка на Федерална Република Германия Андреа Меркел за "положението и състоянието" в страната ни! Искрено уважавам германците и умението им да правят пари от нищо, и да се въздигат отново от пепелта като птицата феникс, но все още не сме германска федерална провинция, та шебеклията да прибягва дотакива отчети! Направо се учудвам на гербреското мислене - те да не би да се опитват с тези трескави срещи и телефонни разговори да изградят някакво алиби за тяхната станала вече ОЧЕВАДНА некадърност и гьонсуратлък? Представете си само обажда се бб на Андреа Меркел и и й докладва за всичките всестранни напредъци на гербарастката власт по света и най-вече у нас - И КАКВО ОЧАКВА да получи в замяна? Индулгенция от Българите ли, че живеят от ден за ден и без никаква що-годе светла перспектива?? - ми те индулгенциите се раздават от Светия престол в Рим и то срещу мазни суми! За мене тези последни действия на бабуина не са нищо друго освен търсене на поредния смокинов лист и параван в лицето на влиятелен западен лидер, каквато е г-жа Меркел за да се оправдае някакси пред нас Българите, ЗАЩО СМЕ НАЙ-БЕДНИ в ЕВРОПА защо и за в бъдеще ще си останем такива ако гербарастите останат на власт!! Тези ГМО неща от ГРОП като бб, цвцв симеон дянкофф се опитват нещо ПАК да ни пързалят с някакви дитирамби от сорта на "да може и да сме бедни, АМА ПЪК КОЛКО СМЕ ФИСКАЛНО СТАБИЛНИ, вий да видите - туй Гърция и Италия ряпа да ядат!!!" Демек де гербарската парадигма може с няколко думи да се опише така "Ефимерната фискална стабилност (постигната с цената на абсолютното обедняване на Българите и ежедневното ограбване на техния труд, със смешно ниските заплати за ЕС, а не както се опитват да ни вменят във вина - ЧЕ СМЕ БИЛИ МЪРЗЕЛИВИ) и гарантирано обедняване за ВАС, драги Българи, а абсолютното грабене, обогатяване и преяждане с власт - за НАС - пребоядисаните комунсти-гербари!"- е, баста на такава гербарастика! БАСТА!
млад човек

2012.07.25 | 10:36

1
Съдейки по собственото си полужение нещата не са никак розови. За първи път в живота ми се случва да работя в пъти повече от колкото преди 3 години а в същото време да нямам пари :(

Добави коментар

Водещи новини