Заведенията: „Спаси София“ не спасява София, а я съсипва като туристическа дестинация

  • 04 октомври 2022 14:48

  • 835
  • 3
Заведенията: „Спаси София“ не спасява София, а я съсипва като туристическа дестинация
© Булфото (архив)

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България изразяват своето силно притеснение от изключително агресивната атака, която „Спаси София“ организира срещу българската столица София! Считаме, че непрестанното очерняне на града сериозно вреди на неговия имидж като туристическа дестинация, съобщиха от заведенията.

Атакуват се емблематични туристически места. Например ул. „Съборна“, където гражданите дори излязоха на протест срещу „Спаси София“. Под прицел редовно е ул. „Витоша“ – една от забележителностите на столицата ни – изпълнена с живот и любимо място за разходка и отдих както на българите, така и на множество чуждестранни туристи.

Наясно сме с политическите амбиции на „Спаси София“, но не сме съгласни те да вредят по този агресивен начин на туристическия бизнес в града ни! София със сигурност има проблеми и то не малко. Но като цяло е красив европейски град със своите исторически и съвременни забележителности.

Фандъкова за жълтите павета: Ще се пренареждат колкото пъти е необходимо

С непрестанното очерняне на българската столица и показване единствено на негативното и съзнателно подминаване на красивото се прави черен PR на града, който отблъсква туристите. И то от хора, които през живота си „една къщичка за птички не са построили“.

Без да имаме претенции на изчерпателност, не сме забелязали подобни вътрешни атаки да има срещу Париж, например, от където прилагаме актуална снимка.

Затова призоваваме „Спаси София“ да не води политическите си кампании на гърба на софийския туризъм. Защото така не спасяват София, а я съсипват като туристическа дестинация.

БАЗ и СЗБ

Радина Лазарова
835 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Трепни

2022.10.04 | 17:39

3
Най-големите драскачи от тази помия “ спаси София” са именно селяндурите и навлеците дошли да ни загрозяват Столицата! Вън селяните от София!!!
PaulaFox

2022.10.04 | 17:10

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
E6a...

2022.10.04 | 15:01

1
пак ли тая немита узбекистанска маймуна и нейното квичене бе? аре сиктир, обратно в Сиктивкар, помияр тиквен.

Добави коментар

Водещи новини