Овчаров: Медиите да помолят Борисов за достъп до изследването на HSBC за АЕЦ "Белене"

  • 21 юни 2012 12:47

  • 860
  • 2
Овчаров: Медиите да помолят Борисов за достъп до изследването на HSBC за АЕЦ "Белене"
©

Как един скъп, според управляващите, проект като АЕЦ „Белене”, няма да е скъп, под формата на 7 блок на АЕЦ „Козлодуй”? Това попита чрез медиите Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, депутат от ПГ на Коалиция за България и министър на икономиката и енергетиката в правителството на Тройната коалиция.

Как така стават тези работи и каква е логиката, продължи да пита Овчаров. Ако не успеят да рестартират проекта обаче, Овчаров не изключва да има известно оскъпяване заради изгубеното време за изграждането на втората атомна централа. Въпреки това социалистите са убедени в ползата да има АЕЦ „Белене”. Ще се получи един проект, който пак ще е по-добър, отколкото този в Турция, но ще стане значително по-скъп, заяви Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в. С колко точно ще се оскъпи централата, БСП не могат да прогнозират. Помолете премиера да направи достъпно изследването на HSBC в пълния му обем, призова Овчаров.

Становището на компанията е предадено на Българския енергиен холдинг, каза той. Според Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, становището на HSBC се крие умишлено.

„Становището на HSBC показва категорично три много ясни неща – първо, че проектът има пазар за електроенергията, второ, че без него в България ще има дефицит на електроенергията около 2020 г. и трето, че тази цена на електроенергията, произвеждана от „Белене” е най-конкурентоспособна при всички възможни варианти на развитие на цените на електроенергия на пазара като цяло”, категоричен е Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в.

Депутатите Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, Анна Янева, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в и общинският съветник Калоян Паргов се включиха в събирането на подписи за референдум за АЕЦ „Белене” в градинката между Университета и парламента.

Последвайте канала на

Десислава Станева
860 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.06.22 | 15:50

1
И коя ще е тази медия, която ще го направи? БойкоТВ? Медиите на Делян Пеевски? Медиите на Павлов? Кои медии? Стигнали сме до такъв абсурд, че националната телевизия, която е на държавна хранилка и която е меко казано пряко зависима от правителството, да бъде една от най-критичните медии в България, наред с 2-3 вестника като в. "Сега"

2012.06.22 | 15:50

2
Mnogo tocen komentar. Nikoga mediite ne sa bili v takava usluga na upravliavashtite, i nai vece v usluga na Tikvata - edin kraino neobrazovan i negramoten covek.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини