Добрев: „Силезия” е с най - сериозни намерения към ОЦК - Кърджали

  • 21 юни 2012 10:18

  • 394
  • 0
Добрев: „Силезия”  е с най - сериозни намерения към ОЦК - Кърджали
©

На този етап компанията „Силезия” има най-сериозни намерения по отношение на ОЦК - Кърджали, съобщи  министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: пред журналисти.

По думите му, техните намерения включват - вземане под наем на предприятието за определен период от време с опция за закупуване на дружеството. Добрев уточни, че опцията е след 1,5 година да купят предприятието. Министърът поясни, че трябва да се провери дали всичко това задоволява кредиторите.

По думите на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, случаят в ОЦК-Кърджали е много тежък - това дружество има много задължения. "Има и други компании, които се интересуват, но все още се водят преговори с тях. Всички имаме интерес - този проблем да бъде разрешен в полза на хората, с оглед опазването на дружеството. Аз се надявам, че такова решение ще бъде намерено", каза той.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
394 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини