Завод на Гриша Ганчев спря работа

  • 31 май 2012 07:04

  • 2631
  • 1
Завод на Гриша Ганчев спря работа
© Булфото

Завод в Девня, собственост на фирмата на Гриша Ганчев "Литекс комерс", не работи, съобщи "Стандарт".

"Няма да коментирам, като му дойде времето, ще има пресконференция", заяви вчера шефът на предприятието Али Моллов. Той не пожела да уточни дали са приключили проверките на ГДБОП и каза само, че е иззета цялата документация. Заводът работи кампанийно и предимно през лятото, когато се ангажират от 100 до 300 души. Предприятието рафинира сурова кафява нерафинирана захар и търгува с бяла. Годишният му капацитет е 162 000 метрични тона.

Покрай обвиненията срещу собственика на завода Гриша Ганчев работещите от Девня и околните села се притесняват дали заводът няма окончателно да спре и това лято да останат без препитание.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2631 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Крушата

2012.06.03 | 17:24

1
Още малко и да ни се доплаче от жал за Гришата. Милият той започнал от сергията на пазара в София и направил поне 500 милиона. Престъпник от класа - от прост борец та супер бизнесмен (чудесата на България). Забравете за парите на Нора и Луканов, спомнете си за претрепаните честни предприемчиви хора в Ловеч , рекета и многото заплахи за периода 1989-2000. Големият (велик) и честен бизнесмен – как ли не!!! Да не споменаваме за първото поръчково убийство в България когато Гришата елеминира собствения си съдружник Крушата, а за поредицата от убийства след това да не говорим. С право се страхува Красимир Стефанов и много добре действуват властите и прокуратурата. Дойде времето и на нашите псевдобизнесмени, с тяхните камъни по тяхните глави. Payback time - the show is on!

Добави коментар

Водещи новини