Служебният министър на икономиката ще има трима заместник-министри

13 май 2021 16:18

Служебният министър на икономиката ще има трима заместник-министри
© Булфото (архив)
1203 3

Служебният министър на икономиката Кирил ПетковКирил ПетковКирил Петков Петков е служебен министър на икономиката. Kирил Петков е роден през 1980 г. Той е един ще има трима заместник-министри, съобщи той пред журналисти в Министерския съвет след края на първото официално заседание на служебния кабинет. Заместник-министрите са Калина Константинова, Яна Бонекова и Ирена Младенова.

Кирил ПетковКирил ПетковКирил Петков Петков е служебен министър на икономиката. Kирил Петков е роден през 1980 г. Той е един изтъкна, че първи приоритет е икономиката да заработи, за да се излезе от икономическата криза. Затова се търсят варианти как да се помогне на микро-, малките и средните предприятия. "Ще мислим доста умни и интересни стратегии, които да приложим", добави той.

Стамен Янев ще ръководи отново Българската агенция за инвестиции, информира още служебният икономически министър. Той е с дългогодишен опит. Аргументите са, че в рамките на мандата на служебния кабинет се търси максимална ефективност. Чуждите инвестиции са едно от малкото места, където може да се влее нов капитал в икономиката, и затова е потърсен човек с опит в сферата.

Трима зам.-министри на вътрешните работи са назначени със заповед на Янев

Кирил ПетковКирил ПетковКирил Петков Петков е служебен министър на икономиката. Kирил Петков е роден през 1980 г. Той е един акцентира и върху важността българските търговски аташета и Българската агенция за инвестиции да имат голяма кооперация. "Имаме специална програма за координация между двете, за да има реални резултати", допълни той. Всеки един от тях трябва да е представител на първо място на България, подчерта Петков. Според него не може да има хора, които са търговски представители, и да имат други ангажименти. Най-важното нещо е те да представят България, за да има истински сделки, допълни още служебният министър на икономиката.

Novini.bg
1203 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ashleywvdja

2021.05.15 | 09:52

3
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Советский Гражданин

2021.05.13 | 18:31

2
Болхары, присоединяйтесь к Евразийскому Союзу !
XXX

2021.05.13 | 17:05

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Добави коментар

Водещи новини