Сформира се работна група към СОС за преместваемите обекти

  • 25 февруари 2021 18:58

  • 288
  • 2
Сформира се работна група към СОС за преместваемите обекти
© Novini.bg

С предложение на Малина Едрева, Николай Стойнев и Георги Георгиев - общински съветници от групата на ГЕРБ-СДС се сформира работна група, която да извърши анализ на действащата нормативна уредба на Столичната община относно преместваемите обекти, съобщават от Столичния общински съвет /СОС/.

Работната група има за задача в срок до три месеца да внесе предложения в СОС, за оптимизиране на контрола и ефективността по отношение на прилагането му, както и създаване на бърза процедура за поставяне и премахване на преместваеми обекти.

След токовия удар, убил дете: Премахват павилионите с изтекло разрешително в София

Предложението беше гласувано, като в състава на комисията бяха добавени кметовете на район "Средец" и район "Люлин", информират от СОС.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
288 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Roxya18

2021.04.10 | 03:57

2
­­В­­­и­­ж­­­т­­е­­ ­м­о­­­я­­т­а­­­ ­­т­­­и­й­­­н­­­ ­п­у­­­т­­к­а­ ­­­-­­ ­­­W­­­W­W­­.­­B­­G­1­­7­.­­­C­L­­U­­­B­­
ANTIFA

2021.02.25 | 19:26

1
НАРОДНИЯТ СЪД ДЕЙСТВА ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН ДА ВЪВ РУСИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ НО ЕДИНСТВЕНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НЕЩО НА БКП БЕШЕ ИМЕТО И ЗА ДА УГОДЯТ НА РУСИЯ ОТ КОЯТО БЯХМЕ ЗАВИСИМИ СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ ВЪВ БЕЛЕНЕ ИЗПРАЩАХА ОТ ОБИКНОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУДОБНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ А БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ

Добави коментар

Водещи новини