Близо 1,3 милиона лева ще бъдат отпуснати за нова техника за ОП "Градини и паркове" и ОП "Чистота"

  • 16 февруари 2021 17:58

  • 641
  • 1
Близо 1,3 милиона лева ще бъдат отпуснати за нова техника за ОП "Градини и паркове" и ОП "Чистота"
© Община Пловдив

Близо 1,3 милиона лева ще бъдат отпуснати за нова техника за общинските предприятия "Градини и паркове" и "Чистота", съобщи кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

От тях за "Градини и паркове" ще бъдат един милион, а останалите на "Чистота".

Пускат повече автобуси по линия 22 на градския транспорт в Пловдив

"Отчетохме факта, че за "Градини и паркове" не е закупувана нова техника от доста години, за разлика от "Чистота". Затова беше прието предложението, направено по време на публичното обсъждане на проектобюджета", допълни Димитров, съобщава БТА.

Отпуснатите средства за "Градини и паркове" ще послужат за осигуряване на подемна техника, автовишки, техника за косене и рязане, дробилни машини и други, които ще подпомогнат работата по поддържането на парковете и зелените площи в града, както и на междублоковите пространства.

Отделените пари за "Чистота" пък ще бъдат използвани за покупката на допълнителна техника за извозване на отпадъци от нерегламентирани сметища, както и два контейнеровоза за обслужване на контейнерите за строителни и едрогабаритни отпадъци.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
641 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Juliea20

2021.04.10 | 03:58

1
­­В­­и­­ж­­­т­е­­­ ­м­­­о­­­я­т­­­а­ ­­­т­­­и­й­­­н­­ ­п­­­у­т­­к­­а­­ ­-­ ­­W­­W­­W­.­­B­­­G­­­1­7­.­C­­­L­­­U­­­B­

Добави коментар

Водещи новини