Димитър Манолов: Ако не са европейските пари, ще умрем като кучета

Икономически нещата изглеждат добре, но не това е важното. Всички заедно трябва да направим така, че да излезем с по-малко щети от тази ситуация. Това заяви президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

По повод затягането на мерките той заяви: „Няма нищо по-важно от човешкия живот. Започвам да се чудя още кой трябва да се разболее или да умре, за да се вземем в ръце. Това, че някой няма да изпие две ракии и няма да отиде в ресторант, не е най-важното. Удоволствията и забавленията могат малко да почакат“.

БСК: В проекта на Националния план за възстановяване и устойчивост не се виждат особени реформи

„Всеки има право да критикува. Въпросът е, че във всичко трябва да има някаква мярка и да има червени линии, които да не се прекрачват. За високия брой заразени вина не носи този, който управлява, а всички ние“, коментира президентът на КТ „Подкрепа“, визирайки недоволството на опозицията.

„Това, което не ми харесва е, че се действа панически. В такива ситуации се допускат грешки“, предупреди Манолов.

По думите му 2021 г. ще се окаже толкова тежка, колкото сами си я направим. „Трябва всички да се съберем мъничко. Някои от мерките работят добре. Има и слоеве от обществото, които не са обхванати от мерките. С 10% корпоративен данък, това заслужаваме. Ако не са европейските пари, ние ще умрем като кучета“, подчерта Димитър Манолов.

„Нищо чудно да преживеем зима на недоволството. Ще започват да идват високите сметки и за съжаление аз ще трябва да съм най-отпред, защото това работя“, обясни синдикалистът.

Коментари

 1. 2020.11.29 | 17:01
  "Ако ......ще мрем като кучета". АМИ АКО НЕ СЕ КРАДАТ ТЕЗИ ПАРИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО,ОТ ШАЙКАТА,от Бойко Борисов и неговата ГЕРБ,от неговите ЩАТНИ към бюджета, олигарси КАК ЩЯХМЕ ДА СИ ЖИВУРКАМЕ,...като......принцове и принцеси. ОБРУЛЕНА,ОПОСКАНА,ОКРАДЕНА,ИЗСМУКАНА,ИЗСТИСКАНА Е нашата Родина и БЮДЖЕТ. ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯ,и така ще бъде- без Революция.
 2. 2020.11.28 | 17:21
  и с европейските пари народа пак си мре, а за депутати , политици и темподобни вип стаи в елитните болници, съсипа се икономиката и само европари чакаме, ама те не стигат изобщо, тъпа работа ......
 3. 2020.11.28 | 11:11
  Ми да ви "благодарим",че десетилетия вече се "грижите" за "благополучието" на българския труженик амин
 4. 2020.11.27 | 23:42
  Нагъл хрантутник! 30 години лакей, целуващ задниците на управляващите боклуци, мазен безгръбначен плъх. Крадец! И тоя и другият "борец" - "водач" на народните маси, Пламенчо Димитров. Гнусни, Презрени типове. Изпълзя ха от дупките си, усещайки на къде духа вятъра. СЪД И ЗАТВОР! УТРЕПКИ!
 5. 2020.11.27 | 21:40
  Доообре....
 6. 2020.11.27 | 21:38
  Пуделите на Бибитко започват да осещат идещата сопа !
 7. 2020.11.27 | 21:17
  Пълен кретен. Един народ никога няма да загине, ако земята е негова собственост и я обработва. Как ще умреш, когато произвеждаш хляб, плодове, зеленчуци, ядки, култури и т.н.? Присвоихте земята на хората и построихте уродливи заводи, бълващи отрови и нискокачествена продукция. Кучета крастави.
 8. 2020.11.27 | 21:05
  Европейските пари, да, както и имигрантските пари също. Малоумните имигранти, които живеят като скотове по мазетата. Бачкат като роби и изпращат пари на безделниците в България. А безделниците си пафкат цигарки, висят по кафенетата, къркат и плюскат по ресторантите. Сега ще се стъжни работата. Робите нямат вече бачкане и нама да има кинти да хвърчат за Булгаристан. И ето как великата държава ще зацикли яко.
 9. 2020.11.27 | 20:56
  ще умрете защото сте некадърници и крадци, не знаете нищо друго освен това.
 10. 2020.11.27 | 19:04
  Някой няма ли да обясни на тази ПУ..ТКА МАЙНА потомствено комунистичско изчадие,милиционер и доказан КРАДЕЦ --МАНОЛОВ ,,че в СЕКТОР ТУРИЗЪМ и Хотелиерство работят около 650 000 хиляди човешки съдби.Да му обясни някой че само за МАРТ месец до сега са изхвърлени на улицата над 400 000 хиляди работника безработни без препитание оставени да гладуват и мизерстват.Да му обясни някой на тоя че до МЕСЕЦ ще изхвърчат още над 150 000 хиляди човека на улицата и НИТО един няма да получи помощ и подкрепа от държавата както и всички други които от ЕДНА година сме вече ПЕРМАНЕНТНО без работа.Не е въпроса до двете ракии или някой да иде на ресторант ОТРЕПКО..Въпроса е че сме без работа без пари и не КОВИД а ГЛАДА ни убива....ТИ си толкова синдикат колкото аз съм НЕГЪР...Иди си бачкай в КРИБ или БСК...видно е че си част от кръга на обслужващия персонал на Киро ГЕЛА,Пеевски и ТИКВАТА.Обслужваш организираната престъпност...ДОЛЕН МРЪСЕН БОКЛУК
  1. 2020.11.27 | 20:34
   Със сигурност в сектор "селско стопанство" могат да поемат пренасочване на човешки ресурси от сектор "туризъм "."Преквалифицирайте" се вместо да хленчите...
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Икономика

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет