Росен Желязков и Лъчезар Борисов ще подпишат договора за безвъзмездна финансова подкрепа за автобусните превози

  • 01 октомври 2020 17:43

  • 320
  • 0
Росен Желязков и Лъчезар Борисов ще подпишат договора за безвъзмездна финансова подкрепа за автобусните превози
© bulphoto (архив)

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и министърът на икономиката Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин ще подпишат договора за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по процедурата "Подкрепа за малки и средни предприятия, извършващи автобусни превози, за преодоляване на икономическите последствия от COVID-19 чрез прилагане на схема за подпомагане от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, съобщават от пресцентъра на транспортното министерство.

Събитието е утре от 12.00 ч. в зала 3, в сградата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Росен Желязков: Социалните мерки не са закъснели

Автомобилните превозвачи пострадаха от въвеждането на извънредните мерки по време на пандемията. Превозвачите настояваха за безлихвено отсрочване на задълженията си към бюджета след обявяване на извънредното положение, безвъзмездна финансова помощ, както и безлихвени заеми.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
320 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини