Росен Желязков и Лъчезар Борисов ще подпишат договора за безвъзмездна финансова подкрепа за автобусните превози

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и министърът на икономиката Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин ще подпишат договора за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по процедурата "Подкрепа за малки и средни предприятия, извършващи автобусни превози, за преодоляване на икономическите последствия от COVID-19 чрез прилагане на схема за подпомагане от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, съобщават от пресцентъра на транспортното министерство.

Събитието е утре от 12.00 ч. в зала 3, в сградата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Росен Желязков: Социалните мерки не са закъснели

Автомобилните превозвачи пострадаха от въвеждането на извънредните мерки по време на пандемията. Превозвачите настояваха за безлихвено отсрочване на задълженията си към бюджета след обявяване на извънредното положение, безвъзмездна финансова помощ, както и безлихвени заеми.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Икономика

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет