Теменужка Петкова ще открие осмата регионална конференция „Дневният ред на енергийното развитие на региона - приоритети, технологии, пазари“

  • 17 май 2019 07:22

  • 229
  • 1
Теменужка Петкова ще открие осмата регионална конференция „Дневният ред на енергийното развитие на региона - приоритети, технологии, пазари“
© Булфото (архив)

Министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по ще открие осмата енергийна конференция, посветена на перспективите пред развитието на сектора в региона на Югоизточна Европа, съобщиха от пресцентъра на Министерство на енергетиката.

Събитието е организирано от Българския енергиен и минен форум. Очаква се в него да вземат участие представители на държавната администрация от страни-членки на Европейския съюз, на европейски институции, неправителствени организации, търговци и доставчици на енергия, представители на регулаторните органи от региона и други. В рамките на дискусията ще бъде разгледано бъдещето на въглищните региони в преход, развитието на регионалния пазар на електроенергия и природен газ, предизвикателствата пред ВЕИ сектора, ядрената енергетика и други. Конференцията ще се проведе на 17 май 2019 г. от 9.00 часа в „София Хотел Балкан“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
229 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
данъкоплатец

2019.05.17 | 07:53

1

А Цвък Молитвата ще открие ли поредната "молитвена закуска" с препълнена софра от Добичшки суджуци? А Цура РабФъка ще се налива ли с Карнобатска и ще пее ли руски романси?

Добави коментар

Водещи новини