Замесиха АЕЦ "Козлодуй" в афера със стомана

  • 23 февруари 2012 20:35

  • 1085
  • 2
Замесиха АЕЦ "Козлодуй" в афера със стомана
© Булфото

АЕЦ "Козлодуй" беше забъркан в афера със стомана. Разследване на руската Федерална служба за безопасност установило, че от няколко години компанията "ЗиО Подолск" произвеждала подгреватели за атомни централи от стомана с по-ниски от изискуемите качества.

Въпросните части са били доставяни за блокове в Русия и чужбина, включително и в "Козлодуй".

"Дори информацията да е вярна, това не създава никаква опасност за работата на централата и населението", заяви за "Стандарт" изпълнителният директор на Първа атомна Александър Николов.

Той поясни, че подгревателите не са в ядрената част, а са монтирани при генераторите, чрез което се повишава произведеното количество ток. "Нямаме признак, че те не работят добре", заяви Николов.

Последвайте канала на

1085 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
elate

2012.02.27 | 19:19

2
Може би вече сте чули за новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над половин милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара. Компании като Google и Facebook изкарват милиaрди, защото ние използваме техните услуги. Какво общо има това с Wazzub? Общото е, че ние потребителите ще получаваме 50% от парите, които този сайт ще получава чрез нас.Ето и линк през който да се регистрирате : http://signup.wazzub.info/?lrRef=44b04010 !!!!!! това е вашият личен код за регистрация !!!!!! WAZZUB е преди старта си на 9 април 2012. Колкото повече потребители се присъединят към нашата мрежа чрез вашата лична връзка - толкова повече вашият $ ФАКТОР ще нараства. За всеки нов член за 5 поколения "надълбоко" след вашата регистрация вашият личен $ ФАКТОР ще нарасне с 1. След стартирането ние ще плащаме 50% от печалбите WAZZUB на нашите регистрирани преди старта членове всеки месец. Ние просто ще разделим доходите чрез общия размер на $ ФАКТОРИТЕ на всички членове. Нека да кажем, че за месец юни в средния размер на $ ФАКТОР е $ 1.00, а вашият личен $ ФАКТОР е 3905. Това означава, че ние ще ви платим 3905 х 1,00 = 3905,00 $! ВАЖНО: С WAZZUB ще бъдете свободни навеки! Вие никога не трябва да плащате дори един САЩ долар ! Вашият личен $ ФАКТОР съдържа и двете: потвърдени и все още не непотвърдени членове. Накрая преди старта ще изтрием всички непотвърдени членове. За да не губите от своя личен $ ФАКТОР - Моля, свържете се с непотвърдените си членове и им напомнете да се потвърдят преди старта на 09.04.2012г.
ИВАН

2012.02.27 | 19:13

1
Може би вече сте чули за новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над половин милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара. Компании като Google и Facebook изкарват милиярди, защото ние използваме техните услуги. Какво общо има това с Wazzub? Общото е, че ние потребителите ще получаваме 50% от парите, които този сайт ще получава чрез нас.Ето и линк през който да се регистрирате http://signup.wazzub.info/?lrRef=eaa71b70

Добави коментар

Водещи новини