Маргарита Попова: Нуждаем се от стратегия за повишаване на доходите

  • 27 юли 2017 11:44

  • 3048
  • 4
Маргарита Попова: Нуждаем се от стратегия за повишаване на доходите
© Булфото (архив)

Бившият вицепрезидент и заместник-председател на БСК Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на смята, че България се нуждае от стратегия за повишаване на доходите и я определи като мероприятие с дългосрочна визия.

"Тя е част от големия план за икономическото възмогване на страната", каза Попова, която днес в Тутракан има среща с представители на малкия и среден бизнес, предаде БТА. По думите на Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на разработването на стратегията трябва да стане "заедно, на масата на преговорите", от работодателските организации, държавата и синдикатите. Тя смята, че е нужно да се обмисли "дали не трябва да преначертаем икономическата карта на страната". "Просто трябва да се мисли за това да укрепнем икономически, да можем да произвеждаме повече, по-качествено - само така доходите ще може да нараснат и хората ще да бъдат по-удовлетворени", заяви Попова и подчерта, че трябва да се чуе гласът на хората на бизнеса по места. Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на каза, че въпросът за заплащането на добавка за стаж и за придобита професионална квалификация остава отворен и ще се дискутира в Националния съвет за тристранно сътрудничество. "Това е един мъничък детайл от въпроса за доходите и от големия въпрос за икономическата и социалната политика в държавата", подчерта Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3048 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.07.31 | 18:47

4
А ПЛЮВНЬО ОТДАВНА Я ИЗМИСЛИЛ ..ЕВЕ СЕ С КРАВИТЕ И ТЕ МУ ПЛАЩАТ ..И ПРОДЪЛЖАВАТ ...

2017.07.31 | 18:47

3
баси и овчия мозък

2017.07.31 | 18:47

2
Тези бившите по-добре не ги показвайте.
123

2017.07.31 | 18:47

1
Интересно в кое качество се изказва? Ако като бивш вицепризидент - стилът е приемлив - нещо не казва! Ако обаче се изказва като зам.-председател на Камарата - това е в пълно противоречие с мненията, изказвани от вече поостарелия й председател, както и с мненията на самообявили

Добави коментар

Водещи новини