Ето кое е важното за обществено-икономическото развитие на България

  • 01 юни 2017 11:07

  • 1381
  • 1
Ето кое е важното за обществено-икономическото развитие на България
© novini.bg

Инвестициите в електронното управление са фактор за икономически растеж и възможност производството да стане конкурентноспособно. Това каза днес министърът на икономиката Емил Караниколов, при откриване на конференцията "Електронно управление, електронни обществени поръчки и електронно здравеопазване".

Електронното управление коренно ще промени модела на административно обслужванe и ще позволи на хората и на бизнеса да пестят време и ресурси.

Форумът е организиран от Американската търговска камара в България/AmCham/ и посолството на САЩ. В работа на конференцията се включиха председателят на Държавна агенция "Електронно управление" Росен Желязков, министърът на здравеопазването Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г., председателят на Комисия по здравеопазването Даниела Дариткова.

Новият изпълнителен директор на Американската търговска камара в България Петър Иванов връчи на министър Караниколов Бялата книга на AmCham за 2017 г. с приоритетите на Камарата за развитие на българската икономика. Мартина Стронг, съветник в посолството на САЩ в България, изтъкна важната ролята на електронното управление за обществено-икономическото развитие на България.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1381 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
bivsh atakist

2017.06.02 | 11:21

1
послушник от БОКОЛАНДИЯ

Добави коментар

Водещи новини