Бургас ще е домакин на бизнec фopyм „Cилни peгиoни зa cилнa иĸoнoмиĸa“

  • 25 май 2017 10:06

  • 1033
  • 0
Бургас ще е домакин на бизнec фopyм „Cилни peгиoни зa cилнa иĸoнoмиĸa“
© Novini.bg

Бургас ще бъде домакин на Haциoнaлния бизнec фopyм „Cилни peгиoни зa cилнa иĸoнoмиĸa“. Toй ще се проведе днес в Културния център „Морско казино“ в 13.00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

По време на форума експерти и представители на бизнеса и на държавните организации ще представят информация, свързана с форми за евро финансирания, както и експертни решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешки ресурси, мотивация, мениджмънт, иновации, внедряване на ERP системи, международни пазари, франчайз модела и др.

Целта на провеждането на мащабния национален бизнес форум е да засили взаимодействието между държавните и общинските служители от една страна и представителите на бизнеса от друга, както и да засегне основни тези за развитието на местния бизнес.
Партньори на форума са водещи бизнес организации като Изпълнителната агенция на малките и средните предприятия, Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес - Обединени бизнес клубове, Асоциация на индустриалния капитал в България, Институт за пазарна икономика, Българска академия на науките, Национално сдружение на малките и средни предприятия, Българска търговско-промишлена палата, Българска стопанска камара и др.

Бургас е поредният град в програмата на форума, който се провежда в 20 големи общини в цялата страна, в периода от 20 април до 30 юни 2017 г.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1033 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини