Каролев влезе в остър сблъсък в ефира с природозащитник (видео)

  • 15 февруари 2016 08:14

  • 3127
  • 8
Каролев влезе в остър сблъсък в ефира с природозащитник (видео)
©

Страхотен скандал се разрази в студиото на БТВ. Той беше част от сблъсъка, който се случи между Владимир Каролев и еколози в петък.

Нови пътища в ски зоните няма да се строят. Ако се приеме ОВОС ще има тук-таме разширяване на просеки. Най-много се сече, където няма стопанин. Това коментира Владимир Каролев, който е съветник на икономическия министър, в ефира на БТВ.

Държавата не може да се грижи за туризма, тя трябва да се грижи за спазването на правилата. Аз мислех, че днес ще дойде някой, от онези, които направиха онзи цирк. В петък се случи, че на едно международно събитие с видни чуждестранни гости, идват 5 човека и започват да крещят. Всички вие сте в една група. Сега хората, които обиждаха ще бъдат дадени на съд. Това ще се случи още тази седмица, разкри Каролев.

Те бяха призовани да седнат, но отказаха, добави той.

Каролев увери, че в Пирин нищо няма да се направи, ако Оценката на въздействието върху околната среда (ОВОС) не се приеме.

Александър Дунчев обвини Каролев в кражба на таблет в петък. Той добави, че ако много му харесва, му го подарява, след което му го връчи в ефира.

Каролев от своя страна посочи, че това е лъжа и призова да бъдат чути всички аргументи. „Тези хора 15 години водят дела, но без основание. Искаме природосъобразно да се развиват ски зоните в България“.

Природозащитникът увери, че подкрепят изграждането на такива зони, но извън защитените зони.

Каролев го попита дали се е качвал на лифт. Дунчев разкри, че се е опитал, но е бил възпрепятстван от климатичните промени.



 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3127 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2016.02.24 | 20:10

8
Стига с тези, платени екопедали. Колко от тях са отишли да засаждат гори и да разселват животни? Хижите са в трагично състояние!

2016.02.17 | 09:18

6
Докога измислени природозащитници ще спъват туризма в България? Защо не защитават там където ци..ните изсичат дърветата?
аз

2016.02.17 | 09:18

7
Много прост отговор има на тъпия ти въпрос: когато циганин открадне десетина кубика дърва - то ва си е престъпление и трябва просто да бъде осъден! Когато мафията се нахвърли на природата и сече не по десетина кубика - а хиляда пъти повече - кой знае защо почвате да викате, че това е грижа за населението и ще донесе просперитет на района?! А резултатите са видими: все по-голямо засушаване, все по-кратък ски сезон. При което - за да го удължат изкуствено - източват езерата за да направят сняг! Което, естествено, увеличава засушаването!
VGV

2016.02.16 | 21:27

3
Много тъп отговор на простия въпрос! Верния отговор е защото от ромите кинти не могат да вземат!!!А инвеститорите могат да ги рекетират на воля и от с общественото и медийно одобрение
Калин

2016.02.17 | 09:18

5
Разбира се,че имаме нужда от втори лифт
teo

2016.02.17 | 09:18

4
До кога дьржавата ще се сьобразява с зелени лумпени?Циганите бели секли малко? Защо има бити госки работници и нито едно зелено човече ?

2016.02.16 | 21:26

2
Стига сте канили в сутрешните блокове тоя п....дал Каролев !! Толкова ли сте малоумни че той преследва само лични интереси. Той стана медийна звезда обикаляйки всички телевизии.

2016.02.16 | 21:20

1
Докога ще канят измисления експерт Каролев, който защитава не само собствените си интереси в Банско, а и на тези, които му плащат. На всичкото отгоре е и психически лабилен. Няма ли някой , наистина, независим икономически експерт?!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини