Понижи се нивото на река Дунав при Свищов

  • 28 януари 2016 11:01

  • 995
  • 1
Понижи се нивото на река Дунав при Свищов
© Булфото

С 27 см се е понижило нивото на река Дунав при Свищов през изминалото денонощие, съобщиха от Хидрометеорологичната станция.

Водният стоеж на реката е 237 см. Температурата на водата е 1.8 градуса. Днес времето по поречието на р. Дунав ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на отделни места видимостта ще е намалена. Ще духа слаб, временно умерен западен вятър. Ще продължи да се затопля. Максималните температури ще са от 12° в Оряхово до 15° във Видин.

В петък облачността над страната ще е разкъсана. Вечерта облачността постепенно ще се увеличи и през нощта срещу събота на отделни места, главно в Северна България и по поречието на р. Дунав ще превали слаб дъжд. Минималните температури за участъка ще са между минус 1° и 2°, а максималните - между 8° и 13°C.

Последвайте канала на

995 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.01.28 | 15:37

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини