Лиляна Павлова: Добромир Симидчиев е новият зам. - регионален министър

  • 26 октомври 2011 07:51

  • 2167
  • 0
Лиляна Павлова: Добромир Симидчиев е новият зам. - регионален министър
©

Не трябва да гледаме човек на колко години е, а какво може и каква биография има зад себе си. Благодарна съм за доверието, което ми дадоха и се надявам да го оправдая.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова

Имам над 10-годишен опит в администрацията, започвайки от най-ниското ниво. Вярвам, че с натрупания професионален опит ще се справя със задълженията си, допълни тя.

Манталитетът ни е такъв, че чакаме някой друг да ни свърши работата, но трябва да се захванем и сами да я свършим, ако искаме държавата ни да върви напред. Младите са тези, които могат да направят страната ни "конвертируема" в Европа и света. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното беше великолепен министър, който промени начина на работа и рейтинга на МРРБ. Той каза, че ще е президент на всички Българи и ще работи за модерна България, а това включва и инфраструктурата на България, посочи Павлова.

Имаме много ясен план за работа и работим много успешно в екип в министерството. В момента поради спестени средства имаме възможност чакащи проекти да бъдат включени в списъка на приоритетните. Това са основно проекти, финансирани по ОП "Транспорт", уточни регионалният министър.

Днес ще на пресконференция ще обявя новият зам.-регионален министър. Това е Добромир Симидчиев, който поема сектора "ВиК". Той също е започнал като експерт в държавната администрация и е човек с опит и работи много успешно с бизнеса, каза още Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2167 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини