Енерго-про допусна лек провал и ще отговаря за това, обяви Тодорова

  • 04 февруари 2015 19:06

  • 1697
  • 3
Енерго-про допусна лек провал и ще отговаря за това, обяви Тодорова
©

Това беше лек провал и те ще отговарят за това. Така председателят на ДКЕВР Светла Тодорова коментира двойните сметки за ток от страна на Енерго-про.

Иначе в периода, в който Тодорова е председател на Комисията, по думите й, не е имало някакви съществени нарушения на ЕРП-тата.

Относно призивите на премиера за подмяна на състава на ДКЕВР, Светла Тодорова посочи: „Аз мисля, че новите членове на ДКЕВР, които ще бъдат избрани от парламента, ще бъдат тест“.

Според Тодорова в последната година е имало много хаотични действия от страна на регулатора и от тук идвала несигурността на хората. „Всяко едно решение, като че ли е взето в последния момент“, отбеляза председателят на ДКЕВР.

Мисля, че грешките, които са правени преди, са свързани с това, че предварително се казваше какво ще стане преди да са приключили процедурите. Бяха успокоявани потребителите винаги предварително. Аз мисля, че това е грешна позиция, грешна и от гледна точка на закона. Не може някой да обявява нещо преди администрацията да си е свършила работата, категорична бе Светла Тодорова относно обещанията за по-евтин ток.

Процедурите да се спазват, правилата да се спазват, призова тя.

На въпрос дали поддържа политика, свързана с либерализиране на пазара, Светла Тодорова заяви: „Комисията винаги ще регулира цената на мрежовите услуги, дори и при либерализация“. Няма да регулира цената на крайния потребител, обясни тя.

Последвайте канала на

1697 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.10 | 14:41

3
Стига празни приказки. Започнете да работите за хората иначе ще играе сопата.
Taurus

2015.02.10 | 14:41

2
Какъв лек провал бе хорица? Това си е жив обир и изнудване. Но какво е Енерго-Про? Това е дружество на ТИМ. Така, че не очаквайте да видите чудеса защитаващи простосмъртния потрбител.

2015.02.10 | 14:41

1
Пладнешкия обир на народа ,е лек провал?!?! Хора,продължават да ни правят на кръгли идио.и!!!

Добави коментар

Водещи новини