Заради ниските си доходи българинът се шашка от двете сметки за ток, каза Добрев

  • 27 януари 2015 08:09

  • 1458
  • 4
Заради ниските си доходи българинът се шашка от двете сметки за ток, каза Добрев
©

Малко вероятно е да има грешки в показанията на електромерите, отчетени от трите ЕРП - та, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия бившият енергиен министър и настоящ председател на енергийната комисия в НС Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Той коментира двете сметки, които получиха много от абонатите на ел. енергия и заяви, че не трябва хората да страдат заради това, че трите дружества не могат да си организират инкасаторите.  По думите му, дружествата не са нарушили закона, а своите общи условия. "Ще бъдем безкомпромисни", добави още Добрев.

"В България доходите са ниски за съжаление и когато дойдат две сметки за ток им отива цялата заплата", каза Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Той отново напомни, че високите харчове на енергия зависят и от това, че много жилища не са санирани. Добрев даде пример с Германия и заяви, че там жилищата харчат три пъти по-малко ток от тези в България.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1458 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.01.29 | 16:33

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!
аз

2015.01.29 | 16:33

3
Е заради такива екземпляри сме на този хал. Заслужаваме си живота.

2015.01.29 | 16:33

2
Това е маневра за отлагане на протестите. ЕРП-та крадат от лошото качество на тока. Падането на напрежението, те кара да готвиш вместо 1 час - 2 часа, и плащаш почти двойно. Това го знаят всички във всички правителства. Още по лошо е положението с централното топлоснабдяване в цяла България и това се знае и какво от това???? Правят се проверки на фактурите ха ха ха.
старшината

2015.01.29 | 16:33

1
НА ВАЗИ СКОРО И СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ И НЯМА ДА ПОМЕРИШЕТЕ ЗА ВЛАСТ ПО ВЕЧЕ -- ВРЕМЕТО ВИ ИЗТИЧА ..

Добави коментар

Водещи новини