Прокопиев готов отнов да се съди с шефа на КФН

  • 20 ноември 2014 08:39

  • 1752
  • 3
Прокопиев готов отнов да се съди с шефа на КФН
©

Стоян Мавродиев лъже и ако той иска, можем да се видим отново в съда.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ бизнесменът Иво Прокопиев по повод поредните нападки към него от страна на председателя на Комисията по финансов надзор.

Според Прокопиев единствената отговорност, която Стоян Мавродиев може да поеме, е чрез подаване на оставка, а кандидатурата му за шеф на КФН той определи като абсурдна

КФН не е правила никакви проверки в КТБ, посочи още Иво Прокопиев. При такова нарушение като КТБ българският регулатор не само може, но е и длъжен да направи промени в състава ан БНБ и КФН, категоричен бе бизнесменът.

Искаме или не искаме над България ще се изсипят купчина дела, смята Прокопиев, който е на мнение, че КТБ е ограбена по няколко канала, като лош финансов мениджмънт и скрити активи.

Помолен да коментира нападките, отправени към него в последните дни, че изданието му „Капитал“ рекламира Lafka, Прокопиев увери: „Рекламният отдел не може да отказва. Ние имаме разделение между рекламен отдел и редакционна политика. Редакционната политика на Капитал няма да се промени“.

По думите му приходите, които влизат от тази реклама са незначителни и помоли публично ДПС да не хвали „Капитал“, а Lafka, ако няма крайна нужда, да не рекламира във вестника му.

ДПС, по думите на Иво Прокопиев, е един холдинг, който има две крила – политическо и икономическо, и от този холдинг страдат всички българи.

Последвайте канала на

1752 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ирина

2015.01.04 | 19:17

3
Всички знаем кой колко открадна от енергетиката и как Кадиев продаваше и купуваше за жълти стотинки държавна енергия
Георги

2015.01.04 | 19:17

2
Стоян Мавродиев каза и за връзка между Георги Кадиев и кръга Капитал. Май излиза, че зад маската на загрижен за народа депутат, Кадиев е истински финансов звяр
Анонимен

2015.01.04 | 19:16

1
Прокопиев, защо не казваш нищо за връзките си с Кадиев, а чрез Кадиев - и към Цветан Василев? И двамата с Кадиев имате бизнес интереси в енергетиката и продавате на държавата поне три пъти по-скъп ток от реалната му цена.

Добави коментар

Водещи новини