Троян започва ремонт на улиците си

  • 30 юни 2014 09:21

  • 1066
  • 2
Троян започва ремонт на улиците си
©

Община Троян започна ремонт на улиците в града. Над милион и 500 хиляди лева са осигурени от правителствената публично-инвестиционната програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”.

Основно ще бъдат ремонтирани две от най-натоварените улици в Троян – “Македония” и “Симеон Велики”, които се намират в особено тежко експлоатационно състояние. Предстои рехабилитация и на други три важни улици в града, както и на път в квартал Миревско. Ще бъдат ремонтирани и тротоарите в квартал Ливадето, съобщи кметът на Троян Донка Михайлова, цитирана от БТА.

Съчетаваме проект, свързан с изграждането на водния цикъл, проектът по публичната инвестиционна програма, както и капиталовата програма, но се надяваме, че ще приключим успешно тези три големи проекта и гражданите на Троян след всички затруднения, които изпитват в момента ще бъдат удовлетворени от резултата. Организацията на движението е един от тежките проблеми. Затрудненията са неизбежни, гражданите проявяват разбиране, допълни тя.

Според Михайлова ремонтът на всички улици в Троян трябва да приключи до края на октомври.

Последвайте канала на

1066 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
NIK

2014.08.27 | 11:29

2
BIAH SKORO V INDIA..NAPRAVO NIKAKBA RAZLIKA....EDIN I SAST NAROD STE...

2014.08.19 | 14:05

1
През 1985-1990 год. комунистите откраднаха 10 милиарда лева т. e. целия паричен резерв на България. Те изнесоха тези пари чрез задграничните търговски дружества, по същество - фирми на Държавна Сигурност, КГБ и БКП за търговия с валута, оръжия, наркотици. Тези фирми съществуват и сега под други имена; каналите са същите. През 1990-1992 год. 10-те милиарда бяха разпределени от Луканов между верни комунисти и агенти на ДС, които след това ги ре-инвестираха в България. Така се образува днешната олигархия, която държи лостовете на властта в България. След това Луканов беше убит от своите господари от КГБ, за да се прикрият следите на чудовищната манипулация с парите на българския народ. БСП, ДПС, Атака, България без цензура са политически следствия на комунистическо-агентурната приватизация в България. Народът трябва да знае за тези престъпления. Долу червените предатели! Да живее Майка-България!!!

Добави коментар

Водещи новини