Ташева от "Атака" към ГЕРБ: Напълно сте объркани

  • 08 май 2014 09:42

  • 1402
  • 4
Ташева от "Атака" към ГЕРБ: Напълно сте объркани
©

Няма орган, който да контролира какво изнася държавата, каза от трибуната на парламента депутатът от „Атака“ Николай Александров.

ЕРП – тата са само единият от петте групи съществени участници в енергийната система, напомни депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов.

Той призова от парламентарната трибуна да се разследват всички субекти, а не само енергийните дружества.

„Някой се опитва да свърже и да насочи прожектора към държавния глава. Той единственият ли е, който се е срещал с представители на ЕРП – тата“, попита Кирилов. Депутатът напомни, че агенциите са информирали, че подобна среща е имал и премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

„Когато всички нападат едни субекти, те търсят възможност да се срещнат с представители на властта“, добави той.

В отговор на думите му, Магдалена Ташева заяви, че той е напълно объркан.

„Ние искаме комисия, която да не се занимава с дейността на ДКЕВР, с ЕРП – тата, а ние искаме комисия, която да разследва дали има нарушения от страна на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното“, каза Ташева. „Ние държим да знаем какви са връзките на държавния глава с определени корпоративни интереси, за които е доказано, че нарушават интересите на държавата“, добави тя.

Явор Куюмджиев в реплика заяви, че призова депутатите от ГЕРБ да излязат и да признаят колко много са сбъркали.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1402 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.05.12 | 16:31

3
Това още веднъж доказва за съюза на Атака и техните договорки с ДПС и БСП срещу ГЕРБ.Много им пречи ГЕРБ и използват всякакви методи за да ги премахнат.

2014.05.12 | 16:31

4
наистина не разбирам кой нормален човек в България може да има нещо против да се разкрият корупционни схеми независимо на коя партия са

2014.05.11 | 19:46

2
ataka sa turci, tova e!
@

2014.05.11 | 19:46

1
Тая освен да кудкудяка и да прибират пари от ДПС друго могат ли???Предатели......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини