Инвестират 1,6 млн. лв. в мостовете между Царево и Ахтопол

  • 09 април 2014 14:17

  • 1387
  • 1
Инвестират 1,6 млн. лв. в мостовете между Царево и Ахтопол
©

Председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" Стефан Чайков подписа договорите за ремонт на мостовите съоръжения на републиканския път Царево - Ахтопол.

Обектът е по Аварийната програма на агенцията и се финансира изцяло със средства от републиканския бюджет. Инвестицията е за над 1,6 млн. лв., поясняват от пресцентъра на АПИ.

Мостовите съоръжения на пътя Царево - Резово са между село Варвара и Ахтопол. С ремонтирането им ще се възстанови нормалното експлоатационно състояние на съоръженията и габаритът им ще се приведе в съответствие с нормите за проектиране.

Изпълнител на обекта е "Пътища и мостове" ЕООД, а стойността на проучвателно-проектантските и аварийно-възстановителните дейности на трите съоръжения е 1 612 348,19 лв. с ДДС.

Последвайте канала на

1387 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2014.04.12 | 10:45

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

Добави коментар

Водещи новини