БСП към ГЕРБ: Неудобна ви е темата за ЕРП – тата

  • 19 март 2014 07:47

  • 1869
  • 4
БСП към ГЕРБ: Неудобна ви е темата за ЕРП – тата
© Булфото

"Не бива да се говори за национализация на ЕРП – тата", заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия бившият енергиен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

По думите му, в момента страната е в икономическа криза и една такава постъпка, при която държавата да си върне енергоразпределителните дружества, би била огромна грешка.

На въпрос дали ще поскъпне токът за крайния потребител, Добрев отговори, че вчера от ГЕРБ са предложили три мерки, за да не стане това.

Борислав Гуцанов от Коалиция за България заяви от своя страна, че няма да има промяна на цената на ел. енергията от 1 юли. Според това, което става в момента е сблъсък на философия и на управление.

Ани Цолова се обърна към двамата и заяви, че вече се досажда на зрителите с постоянното прехвърляне на отговорност между бившите управляващи от ГЕРБ и настоящото правителство. В отговор на тази критика Гуцанов каза, че изобщо не иска да прави това.

"Всички тези проблеми, които се струпаха на икономиката на държавата са резултат от едно бивше управление", обаче каза соцдепутатът. Той се обърна към Добрев и му заяви, че разбира, че сега той се чувства неудобно, че коментира темата за ЕРП – тата и тока. Бившият енергиен министър обаче категорично отрече това. Добрев каза на Гуцанов, че не може да е на всяка манджа мерудия и енергетиката не е тема, която може да се обсъжда от всички.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1869 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Lyubo Angelov

2015.03.12 | 10:43

1
Народа към БСП: Оставка бе некадърници.

2015.06.23 | 22:47

4
За к`ва оставка говориш, ма! Те са опозиция! А договорите с ЕРП-тата са от времето на Костов! Само че, за твое разочарование, той е от СДС!
анонимен

2015.06.23 | 22:47

3
Пак ГЕРБ са виновни. Кой, кой подписа договорите с РПТата!!!!! Червени маимуни крадливи!!!!!!!!!!!!

2015.06.23 | 00:01

2
Na gerb Dogan im go podade ustno

Добави коментар

Водещи новини