Стойнев: Трябва скоро проектът АЕЦ "Белене" да бъде стартиран

  • 08 февруари 2014 16:51

  • 3034
  • 8
Стойнев: Трябва скоро проектът АЕЦ "Белене" да бъде стартиран
©

Днес държавата много по-активно и с всички механизми следи системата и се бори за връщането на баланса в сектор, оставен, по думите на Стойнев, на принципа „след нас и потоп" от кабинета „Борисов". Един от партийните членове на левицата в кабинета „Орешарски" подчерта, че преди година бившите управляващи са абдикирали от властта, защото не са успели да се справят с баланса в енергийната система.

На постиженията в сектор „Енергетика" наблегна министърът на икономиката и енергетиката Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в своето обръщение към делегатите по време на Конгреса на БСП в НДК.

Освободен е износът, всички енергийни източници работят, мините са стабилни, а с миньорите новата власт е по-скоро партньор, отколкото опонент, посочи Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Министърът на икономиката и енергетиката, който многократно е заявявал, че няма да коментира проекта АЕЦ „Белене" преди да има съдебно решение по иска на „Росатом", този път си позволи да сподели, че плановете на правителството за изграждането на 7-ми блок в АЕЦ „Козлодуй" с американска технология по никакъв начин не означава, че двата проекта за развитие на ядрена енергетика се противопоставят един на друг.

„Трябва да направим всичко по план, да изчистим забатаченото от ГЕРБ и се надявам скоро и този проект да бъде стартиран", посочи Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на по отношение на „Белене".

Политическото противопоставяне у нас карало опонентите да не се замислят за това каква държава и каква икономика ще градим занапред, настоя Стойнев и бе категоричен, че Европа има нужда от нов път, в който държавата да бъде активен регулатор на процесите в икономиката и да инвестира в нея.

„Трябва да направим всичко възможно този мандат не само да бъде успешен, но и удължен", обяви Стойнев пред своите съпартийци, тъй като в противен случай това би означавало връщане на ГЕРБ и работата на парче в личен интерес на определени хора.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на завърши своето изказване с това, че правителството е успяло добре да се приспособи към новата променена обстановка и да реагира адекватно, докато на улицата все още се чуват гласовете на протеста. Левицата първа се научила да отстоява своята политика в променена среда, а урокът минава през диалог с гражданите, бизнеса, социалните партньори и неправителствения сектор.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3034 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
iii

2014.02.25 | 11:56

8
Я вземете че се стартирайте към Оставка .......така ще е с по.добре ,иначе големи золуми направихте
Бай Киро

2014.02.25 | 11:56

7
Бързате да крадете от проекта, нали? Без кражби не можете!

2014.02.25 | 11:56

6
Stiga lyva peltek takyv, drugarya Conev drugo kazva, a kakto znaem kakvoto kaje Dps tova stava...Ne se misli za velik!!!

2014.02.25 | 11:55

5
Крайно време е Волен да иде в Карлуково.

2014.02.25 | 11:55

4
ХАЛЮЦИНИРА ГОРКИЯ

2014.02.25 | 11:55

3
Е ТФА Е МЪЖКА ПРИКАЗКА !

2014.02.18 | 05:10

2
усещаш ли как Борисов се връща, а червен?

2014.02.18 | 05:10

1
Всички министри и зам министри уж бяха експерти, а само за политика говорят, бсп това, герб онова и т.н.... аре спрете се де, аре кажете нещо важно... Ще правим Белене няма да правим, ще рестартираме, ще, ще, ще... 9 месеца какво правите... само празни приказки и надежди...срам и позор сте!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини