Ваньо Танов: Съдът ще потвърди решението ни за лиценза на "Лукойл"

  • 11 август 2011 14:56

  • 1542
  • 5
Ваньо Танов: Съдът ще потвърди решението ни за лиценза на "Лукойл"
©

Според директора на Агенция "Митници" Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната, съдът ще потвърди решението на агенцията за отнемане лиценза на "Лукойл".

В интервю за БНР Танов каза, че който и да е съд, след като не са изпълнени изискванията, няма как да постанови нещо друго.

"Моите очаквания са, че ще започне един дълъг процес, който, да не кажа месеци, а може да продължи доста дълго време. Но по отношение гледане на делото по същество, съм сигурен, че няма как да действа експедитивно. Защото, ако съдът трябва да постанови нещо на 31 август, то е да потвърди решението на директора на агенция "Митници", каза още Ваньо Танов.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1542 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
гост

2011.08.13 | 10:44

5
Българските съдии заслужават да бъдат пуснати в постоянен неплатен отпуск. Те или са уникално неграмотни и не могат да прочетат написания на български език закон или са уникално нагли и си правят каквото си искат (или каквото им кажат от партийната централа) и пет пари не дават за какво всъщност получават заплати от парите на народа! Вън неграмотниците и наглеците от правосъдната система! Какво има да се решава по едно такова дело - дали са спазени процедурите по издаване на акта, дали е издаден от съответния орган и дали наистина е имало основание за издаването му. Последното е повече от ясно - закона е написан на български език и се надяавм съдиите знаят освен руски и български и могат да го прочетат и разберат. По отношение спазени ли са изискванияат и процедурите при издаване на акта отговрът може да бъде даден още в първото съдебно заседание. Надявам се че на съда няма да му трябват ВЕЩИ ЛИЦА И НАЗНАЧАВАНЕ НА ВСЕВЪЗМОЖНИ ЕКСПЕРТИЗИ за отговор на тези въпроси. Ха сега да видим колко струва ВАС, не че не си го знаем още отсега де.

2011.08.12 | 13:32

4
Еми прав е ! Ако цялата постановка беше наистина ,няма как в правова държава да върнат предварителното изпълнение без ясни ангажиминти и поети крайни срокове за изпълнението на закона. Или по-скоро трябваше да има глоба за всеки ден в който рафинерията работи в нарушение на закона примерно 10 или повече % от оборота и . И така щяха да се спретнат, и за отрицателно време да си сложат измерватели на всякаде, а не да хвърлят прах в очите на хората. Но както винаги има "но" живеем в България ,а тук прах за очите на хората има в излишък и то в обилни количества.
gori

2011.08.11 | 17:27

3
mahaite go toia pedal be!!
fdgdgf

2011.08.11 | 17:16

2
Който има картинки от дъвки турбо от номер 1 до 50 и ги дава да пише на скайп : red.master..ff3 . Давам от 20 до 30 лева за тях.
000000000

2011.08.11 | 17:12

1
ела да ти се изпразня в устата а ти си направи дъвка турбо от материала

Добави коментар

Водещи новини