Кадрови промени в НЕК и АЕЦ "Козлодуй"

  • 30 април 2013 21:27

  • 2167
  • 2
Кадрови промени в НЕК и АЕЦ "Козлодуй"
©

Българският енергиен холдинг (БЕХ) взе решение за кадрови промени в ключови държавни енергийни компании – НЕК и АЕЦ „Козлодуй“.

Иво Лефтеров, който преди година временно оглави НЕК, сега отново е назначен за изпълнителен директор на дружеството. Лефтеров наследява на поста Крум Атанасов. Новият шеф е и член на борда на НЕК. Другото ново име в Съвета на директорите на компанията е Владимир Николов, който заема мястото в него на шефа на БЕХ Михаил Андонов.

Промени има и в управлението на АЕЦ „Козлодуй“. Там от Съвета на директорите са освободени подалият преди дни оставка Владимир Уручев и шефката на борда Марина Армутлиева. На тяхно място в управлението на централата влизат Тодор Шопов и Валентин Груев. Изпълнителният директор на „Козлодуй“ Валентин Николов засега остава на поста си до провеждането на конкурс за нов началник.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2167 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Запознат

2013.05.07 | 20:44

2
Не е баш така! Той не кара хората му да работят, както трябва, а и не е затворил кранчета, не е спрял далаверите! Работих с него!
Запознат

2013.05.01 | 09:21

1
Има ли морално право министър с мандат няколко месеца да предприема такива стъпки, които да имат дългосрочен ефект? Работил съм с Крум Анастасов - много коректен човек, истински професионалист. Обаче много хора не го харесват, защото ги кара да работят, както трябва, а и е затворил много кранчета и на много хора е спрял далаверите.

Добави коментар

Водещи новини