Властта с таен план за по - ниски цени на тока

  • 15 март 2013 07:12

  • 2127
  • 3
Властта с таен план за по - ниски цени на тока
©

Властта има таен план за заобикаляне на договорите с американските централи ТЕЦ "Марица Изток 1 и 3" и за реално поевтиняване на тока, съобщава "168 часа".

Именно електроенергията от тях заедно с тази от ВЕИ - тата са причина за високата цена на тока. Те влизат в енергийния микс  и колкото и да е ниска цената на АЕЦ "Козлодуй", заради тези контракти себестойността на електроенергията расте.

"Такъв план има и за него намекна президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в словото си при назначаването на служебния кабинет", бе категоричен енергиен спец, пише още "168 часа".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2127 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.03.18 | 19:56

3
Приватизацията е единственият шанс за съществуване на Българските държавни железници /БДЖ/ - “Товарни превози“. Това е тезата на министъра на транспорта в оставка Ивайло Московски, който бе гост в предаването “Факторът Кошлуков“ по ТВ 7.-ДИГАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ,ТОВА Е ПО-СТРАШНО И ОТ ЕРП-тата.Цените на стотици стоки,ще литнат страшно,защото превозвача ще е тотален монополист.
Димитър Георгиев

2013.03.17 | 18:10

2
Тя е ясна,искат да позатихне народният гняв,затова пускат партенки по подкупните медии,а пък после пак същото ще бъде както и до сега!Защо си мълчат сега и хамериканците и западняците,а ги оставиха тия сополи да се оправят сами с народа....за да ги видят дали да не ги сменят с нови подкупни боклуци-в БГ е пълно с такива!
леле

2013.03.17 | 15:55

1
КОЙ СИ РЕЖЕ КЛОНА НА КОИТО СЕДИ ??? ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ !!! САМО ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА . ОТКЪДЕ ЩЕ ВЗЕМАТ КОМИСИОННИ , АКО ГИ МАХНАТ , НАЛИ СА ВКЛЮЧЕНИ С БЛАГОСЛОВИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В ТОЗИ МИКС ???!!! ЛЪЖАТ - НЯМА ДА ГИ МАХНАТ !!!

Добави коментар

Водещи новини