Икономист: Кристалина Георгиева да бъде малко по - подготвена, когато говори

  • 12 март 2013 07:11

  • 1067
  • 1
Икономист: Кристалина Георгиева да бъде малко по - подготвена, когато говори
©

"Аз съм скептичен относно това да бъде изтеглен заем за повишаване на доходите", каза в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия икономистът Георги Ангелов.

Той поясни, че внимателно се е запознал с предложението на Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и добави, че България не е Германия. Ангелов припомни, че освен това през тази година има увеличение на пенсиите. Икономистът е категоричен, че един такъв заем няма да помогне на България. Ангелов препоръча Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование да се подготви първо по темата, а после да коментира

Икономистът Кольо Парамов пък е категоричен, че без заем няма как да се повишат доходите на българите. По думите му, финансовата матрица, която действа в последните 4 години е сбъркана. "Без кредити България не може да се справи. Грешна е теорията, че страната не трябва да взима заеми. Ние загубихме много пари заради неграмотност", каза Парамов. Експертът поясни, че страната ни има нужда от нова финансова матрица. По думите на Парамов, следващото правителство ще вземе заеми.

"Наистина трябва да влязат пари в България, но тези до някъде ги има. Останали са ни 4 млрд. евро от фондовете на ЕС", добави Георги Ангелов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1067 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.03.14 | 13:18

1
ГЕОРГИ АНГЕЛОВ ЦИОНИСТА КОЙТО УЧАСТВАШЕ В РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПЛАНА РАН-ЪТ ДА МИ ГОВОРИ ЗА ИКОНОМИКА Е ВСЕ ЕДНО ДЯВОЛА ДА МИ ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО.ЧИФУТ МРЪСЕН РОДЕН ОТ САТАНАТА КОЙТО УНИЩОЖИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ДУШИ

Добави коментар

Водещи новини