Делян Добрев ще рекламира България в Китай

  • 16 ноември 2012 17:47

  • 713
  • 0
Делян Добрев ще рекламира България в Китай
©

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: заминава за Китай, където ще представи възможностите за инвестиции в България.

Това ще стане по време на форума "Инвестирай в България", който е организиран от Българската агенция за инвестиции съвместно с Shanghai Foreign Investment Development Board и ще се състои на 20 ноември в Шанхай. По време на визитата си в азиатската страна Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: ще се срещне с министъра на промишлеността и информационните технологии на Китай Мяо Вей, със заместник- министъра на търговията Джун Шан, както и с представители на китайския бизнес и местни туроператори.

В рамките на посещението на министър Добрев ще бъде подписан и меморандум за сътрудничество в областта на насърчаването на инвестициите между двете държави, както и меморандум за сътрудничество между МИЕТ и Комисията по търговия на Шанхай. Предвижда се също и посещение на развойния център на телекомуникационната компания Huawei Technologies.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
713 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини