Николина Ангелкова: ГЕРБ обещава само това, което може да изпълни (снимки)

  • 10 март 2017 16:20

  • 4365
  • 4
Николина Ангелкова: ГЕРБ обещава само това, което може да изпълни (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

ГЕРБ обещава само това, което може да изпълни. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard  по време на среща с представители на бизнеса в Божурище. На събитието присъстваха зам.-министърът на земеделието в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Васил ГрудевВасил ГрудевВасил Грудев е роден на 5 май 1980 г. в гр. Пловдив. Възпитаник е на Френската езикова гимназия в град и кандидати за народни представители.

Водачът на листата на ГЕРБ-София област посочи, че програмата на партията е единствената, която има конкретни приоритети за развитието на всеки един сектор. „За нас е важно програмата ни да стъпва на  реални решения за България“, каза Ангелкова. Пред представителите на бизнеса, тя отчете, че ГЕРБ е партията, направила първата стъпка за използването на българските храни и напитки, произведени  в България.
 
Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard подчерта, че  ГЕРБ предвижда надграждане на професионалното образование. По думите й, бизнесът ще взима отношение по изготвянето на учебните програми.  „Относно здравеопазването- имаме воля да въведем електронната здравна карта. Със сигурност, когато имаме електронно здравно досие, лекарите могат да видят историята на заболяванията", добави Ангелкова.

Министърът на туризма в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подчерта, че основните акценти в предизборната програма на партията са свързани с растеж, развитие и икономическа перспектива, с реално увеличаване на доходите. „Община Божурище и пример за това. В общината има много инвестиции. Това и е целта на ГЕРБ - създаване на икономически зони в страната и привличане на инвестиции", допълни Ангелкова. 

Относно противодействието на битовата престъпност Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard подчерта, че в следващ управленски мандат на ГЕРБ ще бъде увеличено присъствието на униформени полицаи в малките населени места. Като важна мярка в предизборната програма на ГЕРБ Ангелкова  посочи изграждането на видеонаблюдение във всички общини.

„Призовавам всеки от вас на 26-ти март да направи разумния избор, като избере номер 11 в интегралната бюлетина", каза още водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Зам.- министърът на земеделието в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Васил ГрудевВасил ГрудевВасил Грудев е роден на 5 май 1980 г. в гр. Пловдив. Възпитаник е на Френската езикова гимназия в град посочи, че програмата на ГЕРБ в сектор „Земеделие" е реална и изпълнима. „Нашата програма е толкова жива, че ние дописваме приоритетите си по време на срещите си с хората", допълни Грудев. Той заяви, ГЕРБ ще  продължи политиката за балансирано земеделие и промяна на поземления кодекс.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4365 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.03.11 | 09:39

4
ПОРЕДНАТА ЛЪЖКИНЯ ОТ МАФИЯТА ГЕРБ !!!!

2017.03.11 | 09:39

3
А какво обещава ГЕРБ? Нищо.
оня с коня

2017.03.11 | 09:39

2
8 години ви траехме да ни предавате на чужди интереси. От нашият залък Борисов строи пътища по които вървят главно тировете на колонизаторите ни. Срамота е е да си мислите че не виждаме. Роби сме в собствената ни страна.
оня с коня

2017.03.11 | 09:39

1
Няма спор че бсп са крали. Но парите им са тук в България. Докато зад герб стоят чужденци и източват България. След идването на власт на герб парите бяха насочени навън. За българската икономика е много по добре парите да са в България и да се харчат тук.

Добави коментар

Водещи новини