В Бургас започнаха да поставят първите чадъри за летния сезон

  • 23 май 2024 13:04

  • 512
  • 2
В Бургас започнаха да поставят първите чадъри за летния сезон
© Булфото

Работници подредиха първите чадъри на централния плаж в Бургас.

Припомняме, че на 18 май служебният министър на туризма Евтим Милошев даде официален старт на летния туристически сезон на официална церемония в Несебър. Той изрази своя оптимизъм за един добър и стабилен сезон в предстоящото Лято 2024 с ясен ангажимент на институциите да осигурят добър контрол и спокойна работа за бизнеса, а най-важният субект в туристическия продукт – туристът, да си тръгне щастлив и само с положителни и красиви емоции.

Министър Милошев даде официален старт на туристическото Лято 2024

Ще сме си свършили работата – и като държава и народ, и като сектор, ако всички си тръгнат със спомена за своето щастливо българско лято. Мечтая за това България да бъде асоциирана със слънце и красота, древна цивилизация и богата култура; с гостоприемство, с автентични български продукти и неповторимата й природа. И преди всичко да бъде асоциирана с топли и усмихнати хора, готови да помогнат, каза тогава министър Милошев.

Кадри: Булфото

Последвайте канала на

Владимир Василев
512 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:44

2
❤️ Г­­о­­р­­­е­щ­­и­­­ ­­­м­­­о­­м­­­и­­ч­­е­­­т­­­а­­­ ­­­в­и­­­ ­­­о­­ч­­­а­к­­в­а­­­т ­­­-­­ X­­1­­­8­­­.­F­­­U­­N

2024.05.23 | 18:38

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини