Гърция предлага безплатна почивка на остров Родос за някои туристи

  • 11 април 2024 17:38

  • 3505
  • 2
Гърция предлага безплатна почивка на остров Родос за някои туристи
© Pixabay

Туристи, които миналия юли бяха принудени да напуснат хотелите, в които бяха отседнали на гръцкия остров Родос, когато избухна горски пожар, имат право на едноседмична почивка на острова с безплатно настаняване, съобщава "Катимерини".

Бенефициентите, независимо от националността им, могат да влязат в платформата на https://vouchers.gov.gr/rodos-week и да кандидатстват за издаване на ваучери за хотели в Родос, като част от акцията на гръцката държава "Седмица на Родос“. Хората могат да си осигурят безплатен престой от седем последователни дни с шест нощувки на Родос и в хотел по техен избор сред участващите в акцията или до 31 май, или през есента - от 1 октомври до 15 ноември.

В зависимост от вида на хотела и категорията на стаята, в която са отседнали по време на пожарите, туристите могат да изберат съответното настаняване от списъка с хотели.

Десет гръцки острова вече ще са леснодостъпни за турските туристи

Отбелязва се, че при избора на хотел ще се вземе предвид тяхната наличност, така че да не се превишава определената от хотела наличност за съответния период.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3505 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:42

2
❤️ Г­о­­­р­­­е­­щ­­­и­­ ­­м­­о­м­­­и­­ч­е­­т­а­­ ­­­в­и­­­ ­­­о­­­ч­­­а­­­к­в­а­­т ­-­ X­­­1­­8­­.­­F­U­­­N

2024.04.11 | 23:34

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> do.my/aman

Добави коментар

Водещи новини