Министърът на туризма награди Марко Одермат на Световната купа по ски в Банско

  • 10 февруари 2024 18:21

  • 1216
  • 4
Министърът на туризма награди Марко Одермат на Световната купа по ски в  Банско
© Министерство на туризма

Министърът на туризма Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор награди победителят на днешния старт на Световната купа по ски в Банско Марко Одермат. Хиляди фенове на зимните спортове са в Банско, за да подкрепят родния и световен ски елит.

„Провеждането на стартовете от Световната купа по ски в Банско е изключително признание за зимния ни туризъм и доказателство, че инвестициите и положените усилия за развитието на зимните спортове са високо оценени“, каза министър Динкова.

По време на официалната церемония по награждаване министър Динкова подчерта, че събития като Световната купа по ски в Банско и Световната купа по сноуборд в Пампорово са от изключително голямо имиджово значение за страната ни и зимните ни курорти.

Президентът Румен Радев ще посети Банско

Горда съм от факта, че 100 млн. телевизионни зрители в цял свят ще видят прекрасните условия за зимни спортове в Банско, подчерта Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор.

Министърът на туризма отправи благодарности към всички участници, организатори и спонсори, като за пореден път подчерта ангажимента на правителството към развитието на спорта и туризма в България.

„Използвам момента, за да поздравя и организаторите на днешния зимен празник – Българската федерация по ски, която тази година чества и своята 100-годишнина“, каза още министърът на туризма.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1216 4

Коментари 4

Добави коментар

2024.02.11 | 13:41

4
Реклама на мин. на спорта. такова чудо в цял свят няма!

2024.02.10 | 19:45

1
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

2024.02.11 | 08:44

3
2024.02.10 | 19:45 1 Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa ТАЗИ ОТВАРА ОТ ТРОСКОТ НЕ РАБОТИ. ХВАЩА ВИ ТРУДНО ОВЛАДИМА ДИЯРИЯ.
Ганчо

2024.02.10 | 21:08

2
Кой пуска тая помиярка до ски елита бе?

Добави коментар

Водещи новини