Ваканционният комплекс Reina Del Mar - фаворит за "Сграда на годината"

  • 01 декември 2023 17:53

  • 950
  • 0
Ваканционният комплекс Reina Del Mar - фаворит за "Сграда на годината"
©

Перлата на българското Северно Черноморие - луксозният ваканционен комплекс Reina Del Mar в гр. Обзор е с огромни шансове да спечели надпреварата в престижния конкурс „Сграда на годината“.

Конĸypcът се провежда от 2002 г. пoд пaтpoнaжa нa Mиниcтepcтвoтo нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo и всяка година отличава нaй-дoбpитe пocтижeния в peaлизaцията нa cъвpeмeнни cгpaдни пpoeĸти.

Тази година в категорията „ваканционни хотели“ безспорен фаворит е комплексът Reina Del Mar. Разположен на площ от близо 95 дка, с хотелска част от 564 хотелски единици – стаи и апартаменти, както и 80 бр. луксозни самостоятелни вили, обединени около атрактивен басейн-лагуна, 5-звездният комплекс е най-впечатляващият на българското Черноморие. Той предоставя на туристите цялата гама от местата за релакс и хранене –бюфет-ресторанти, тематични а ла карт ресторанти, барове, открити басейни за деца и възрастни, места за развлечение, луксозен СПА център на две нива, както и мултифункционален конферентен център, подходящ за всякакъв вид корпоративни и културни събития. 

Динамичната и естетска визия на комплекса с неговите разнообразни зелени зони, пътеки и алеи гарантира пълни уют и спокойствие на посетителите. Интериорният дизайн е съобразен с най-съвременните тенденции и е подчинен на основната функция на all inclusive комплексите – висок комфорт на обитаване.

Всеки детайл в хотелската част е добре премислен. Стаите са просторни и решени в земни тонове, като всяка тераса е с гледка към морската шир. Вилите предлагат лукс и уединение и разполагат с две спални, дневна с кухненски тракт с висок клас обзавеждане. Някои от тях имат и директен излаз на огромната пясъчна ивица.

Централното фоайе на Reina del Mar е дръзко, модерно и с акценти в златисто, а рецепцията е на бутиковия италиански бранд deCastelli, изработена по индивидаулна и уникална поръчка. 

Комплексът гарантира неповторими изживявания във високия сегмент на туристическите услуги и е мястото на Българското Черноморие, което задължително трябва да си планирате за това лято.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
950 0

Водещи новини