Край на ол инклузива в България?

  • 21 септември 2023 14:58

  • 10313
  • 6
Край на ол инклузива в България?
© Freepik

Много хотелиери у нас се отказват от системата „ол инклузив“ заради поскъпването на хранителните продукти. Тази нова тенденция коментира Павлин Косев, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация в морската столица. 

„В новите пакети, които предлагат местата за настаняване, към нощувката са включени само закуска и вечеря“, посочи той. 

Стоева от Асоциацията на българските туроператори: Туризмът ни е като крехко писано яйце

По думите на Косев много от хотелиерите споделят, че резултатите тази година не са оправдали очакванията им, а основен фактор са увеличените разходи заради инфлацията.

Смятам, че сезонът не беше лош. Сега живеем във форсмажорни времена и пред бранша изникват различни предизвикателства, каза още той пред БНР. 

Според него успешни ще са тези хотелиери, които бързо успеят да се адаптират и да намерят правилните решения.

Последвайте канала на

Владимир Василев
10313 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Нема се притеснявате

2023.09.22 | 13:07

6
Сега за същите пари без храна!!! Много добре да си останете с УКРАИНЦИТЕ МАМА ВИ ДЕ..БА АЛЧНА!!

2023.09.21 | 15:14

1
Скапани печалбари. Качеството в БГ е под всякаква критика....
бай гуй

2023.09.21 | 21:42

5
без ол инклузив съвсем ще умрат!!!

2023.09.21 | 18:07

4
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

2023.09.21 | 16:02

3
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и видеоклип за доказателство. Тая мангалка на дойчева се има за по чиста българка от Кобилкина. Надка има сурат като на зла вещица и лош човек но майче не е само външно. Надке че мишките и хамстерите са къде че къде по симпатични от теб бе. .............................................................. !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила.!!! ......................................................... !!! Издирват 35-годишен криминално проявен перничанин !!! Наистина - може ли някой да повярва, че човек с такова одухотворено лице и такова благородно излъчване може да е криминално проявен. Долна инсинуация и политическо преследване!
Алибегов

2023.09.21 | 15:26

2
Олинклузив искаха само германските туроператори, но от как фалираха много намаляха дойчовците и не е рентабилно. А Ганю трябва да се дере и щави качествено, те и в Гърция се научиха да ги стрижат.

Добави коментар

Водещи новини