Министър Динкова: Ще засилим рекламното присъствие на България на израелския пазар

  • 21 юли 2023 19:01

  • 767
  • 0
Министър Динкова: Ще засилим рекламното присъствие на България на израелския пазар
© Министерство на туризма
Слушай новината Слушай новината

Възможността за създаването на комбинирани туристически продукти за израелските туристи – винен и културен туризъм: винени маршрути комбинирани с еврейското наследство в България, обсъдиха министърът на туризма Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор и посланикът на Държавата Израел, Н. Пр. Йорам Елрон.

България ще увеличи рекламата си в израелските медии, като ще се заложи на дигиталната кампания, заяви министър Динкова. Предвижда се да бъдат промотирани възможностите за планински, еко, спа и уелнес туризъм.

“Създаването на специални маршрути, които да популяризират основните еврейски забележителности ще предизвика сериозен интерес и ще повиши туристопотока. Вече разговарях с посланика на България в Държавата Израел – Славена Гергова, за да започнем реализирането на този проект”, подчерта министър Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор.

Предлагането на еднодневни пакети, които да включват дестинации близки до основното място на престоя на израелските туристи в България, ще се приеме изключително добре, подчерта от своя страна посланик Йорам Елрон. “България става все по-популярна туристическа дестинация за израелски граждани и сериозна алтернатива за почивка вместо Гърция”, допълни той. 

Министър Динкова събра туристическите атешата на разговор за външните пазари

През месец май 2023 г. Министерството на туризма осъществи първата по рода си презентация на дестинация България пред представители на израелския туристически бранш. Форумът се проведе с подкрепата на Посолството на България в Израел и Израелската асоциация на туристическите агенти и консултанти, съобщиха от пресцентъра на министерството на туризма.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
767 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини