Националният авиопревозвач пуска ежедневни полети между София и Бургас за лятото

  • 30 юни 2023 12:11

  • 2109
  • 0
Националният авиопревозвач пуска ежедневни полети между София и Бургас за лятото
© Getty Images (архив)

След старта на сезонната линия между София и Бургас на 23 юни, „България Еър“ ще предложи на пътниците си ежедневни полети до морската дестинация, съобщиха от пресцентъра на авиопревозвача. От 30 юни вътрешната линия София – Бургас – София ще се изпълнява всеки ден през най-активната част от сезона на почивките.

С вечерните полети на националния превозвач пътниците могат да стигнат до Бургас за по-малко от един филм време или да се отправят към столицата след пълноценна почивка, информират от компанията. 

Пълното разписанието на ежедневните полети по сезонната линия София – Бургас – София може да бъде намерено в раздел „Дестинации“ на сайта на авиопревозвача.

Хотелиери по Южното Черноморие питат: Къде са туристите?

Цените за еднопосочно пътуване до Бургас започват от 50 евро в икономична класа, като билетът включва ръчен багаж до 10 кг., дамска чанта или лаптоп, безплатни топли и студени напитки, вода и шоколадче на борда, заедно с безплатен check-in 24 часа преди полет. 

Националният превозвач предлага на своите пасажери удобно полетно разписание през летния сезон, за да гарантира максимална свързаност между дестинациите и оптимални възможности за планиране на бизнес пътуване или семейна почивка. Благодарение на подобрените функционалности на сайта пътниците имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. 

От 2 юли до 27 август авиокомпанията пуска и трети неделен полет по вътрешната линия между София и Варна. 

Последвайте канала на

Владимир Василев
2109 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини