Кое е мястото, където можем да потърсим убежище от скъпия живот и от войната

  • 06 октомври 2022 09:26

  • 15114
  • 3
Кое е мястото, където можем да потърсим убежище от скъпия живот и от войната
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Във време на война днес хората търсят инвестиционни възможности за бягство. Най-добрите покупки на плажни имоти в света например през 2021 г. се намират в Северен Кипър, Колумбия, Бразилия, Мексико и Белиз.

Има различни класации, които показват брилянтни места по света. Едно от тях се намира сравнително близо до нас и това е Северен Кипър. Той се оформя като страната с добра инвестиция и можем да я наречем убежище дори в имотите.

Северен Кипър, разположен в Средиземно море между Европа и Турция, не е на върха на списъка на повечето американци, но тази бивша британска колония има какво да предложи. Това е най-доброто от Средиземноморието на малка част от цената на живота на средиземноморския живот другаде. Северен Кипър също е безопасна, гостоприемна дестинация с развита туристическа инфраструктура, включително клубове, казина и луксозни хотели, всички по-достъпни от тези във Франция или Италия.

Освен ниската цена на всичко, основните атракции са пясъкът и морето. Възможно е да притежавате апартамент с изглед към океана и директен достъп до плажа само за $75 000 по текущи обменни курсове (недвижимите имоти в Северен Кипър се търгуват в британски лири), пише изданието „Форбс“.

Същото нещо потвърждават и едни от най-големите инвеститори и строители за този регион с голям опит Линеа Кемпе и Ахмед Башташ.

Строителите работят със собствен капитал, а не с с кредит от банките, което дава гъвкавост да се купи имот с 30 процента от сумата и сделката да бъде “затворена”.

Ако надникнем покрай Искеле например, който се намира на източното крайбрежие, ще видим, че този регион е известен с най-хубавата и дълга плажна ивица на острова, както и със своите морски специалитети.

Пенсионирането в Северен Кипър би означавало живот извън по-познатите комфортни зони на Европа и Америка. Ако сте готови за приключение на този етап от живота си, докато увеличавате бюджета си за пенсиониране, за да си осигурите истински луксозен стандарт на живот на един от най-красивите брегови участъци в света, Северен Кипър е подходящото място.

Тази островна дестинация, разположена по средата на света, предлага целогодишно слънце, девствени плажове и чисти сини води.

Най-важното обаче са възможностите за инвестиции в имоти на невероятно ниски цени. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
15114 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Росица Валентинова

2022.10.06 | 14:51

3
Война, има само във кухата ти глава.
PaulaFox

2022.10.06 | 14:37

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.06 | 10:16

1
Хахаха, турците продават гръцките острови.

Добави коментар

Водещи новини