Плажовете с чести нарушения минават на специален мониторинг

  • 01 юни 2021 19:22

  • 415
  • 2
Плажовете с чести нарушения минават на специален мониторинг
© Министерство на туризма

Както всяка година в началото на летния сезон, Министерството на туризма започна проверки по морските плажове, съобщават от ведомството.

Администрацията ще следи за спазване на задълженията на стопаните им, които са уредени в приложимата законова уредба и договорите за концесия и наем.

Стела Балтова разкри, че тръгват проверки по Черноморието

Активните проверки продължават от 01.06 и приключват до 30.09. Регулярно проверките ще обхващат всички морски плажове, а тези, на които са установявани чести нарушения, ще бъдат под специален мониторинг от страна на министерството.

Специално внимание ще бъде отредено и на цените на плажните принадлежности, които също подлежат на контрол.

В случаи на установени нарушения на договорите, ще бъдат налагани санкции. До 15.06 ще разполагаме и с актуалните цени на чадъри и шезлонги, които ще бъдат договорени с всеки един наемател и концесионер за лято 2021г.

 

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
415 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XXX

2021.06.01 | 20:09

2
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

2021.06.01 | 19:41

1
А кръчмите кога?

Добави коментар

Водещи новини