Привличаме туристи от чужбина с ваксиниран персонал по Черноморието

  • 25 април 2021 13:24

  • 981
  • 3
Привличаме туристи от чужбина с ваксиниран персонал по Черноморието
© Булфото (архив)

До края на май се очаква голяма част от работещите в туризма да бъдат ваксинирани, съобщиха от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/. Създадена е добра организация за имунизиране на заетите в сектора както по Южното, така и по Северното Черноморие.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

От асоциацията са изпратили в Министерство на туризма общия брой и имената на заетите в хотелите и заведенията по Южното Черноморие, за да бъдат включени в "зелените" коридори за ваксиниране на заетите в туризма. Приоритетното ваксиниране на заетите в сектора е една от мерките за осъществяване на летния сезон и привличане на повече гости чрез промотирането ни като сигурна дестинация, посочват от организацията.

Министерство на туризма стартира рекламна кампания под надслов „Безопасно Лято 2021"

Голяма част от служителите в хотелиерския сектор и по Северното Черноморие проявяват интерес към опцията да бъдат ваксинирани приоритетно, отбелязва председателят на Съюза на хотелиерите в Златни пясъци и на БХРА Георги Щерев, уточнявайки, че имунизацията е по избор и всеки трябва да вземе предвид здравословното си състояние.

От асоциацията благодарят на кабинета в оставка за приемането на нови правила за влизане в страната и смятат, че това е добра предпоставка за преговори с Румъния за изваждане на страната ни от карантинния списък.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
981 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.04.26 | 09:04

3
А прост.тутките? Ще ги ваксинират ли?

2021.04.25 | 15:45

2
Абе цирк. Тoва е кaпaнa на зeлeните пacпopти. Дала бабa две пapи, да се хване на хорото...
Красимир

2021.04.25 | 13:57

1
И какво като са ваксинирани? Нали пак са приносители?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини