Марияна Николова с плакет от Варненска туристическа камара и грамота от БХРА

20 април 2021 13:23

Марияна Николова с плакет от Варненска туристическа камара и грамота от БХРА
© Министерство на туризма
254 0

Вицепремиерът и министър на туризма в оставка Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и получи плакет от Варненска туристическа камара. Призът е за ползотворно сътрудничество и успешен диалог в периода на работата й като министър на туризма. За мен този приз е признание за успешното ни партньорство и се надявам Вашите пожелания за попътен вятър да са един добър орисник и за предстоящия летен сезон, коментира вицепремиерът.

Министър Николова бе отличена и с грамота от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за възстановяване на доверието в Министерството на туризма.

Вицепремиерът благодари на организациите за ползотворното сътрудничество и активния диалог, който водим, в търсене на най-добрите и работещи решения за насърчаване на отрасъла.

Удовлетворена съм, че водим активни разговори и съвместно открояваме и реализираме различни мерки и инициативи, с които да бъде подпомогнат отрасълът, както за преодоляваме на последиците от разпространението на Ковид- 19, така и за плавното възстановяване на сектора, коментира министърът. Тя подчерта още, че цени високо усилията на всички в отрасъла. Знам, че без тях имиджът на страната ни като сигурна и безопасна дестинация с висококачествен и разнообразен туристически продукт нямаше да е същият, посочи вицепремиерът.

Министър Николова връчи и грамота за изключителни заслуги в развитието на туризма на председателя на Съюза на собствениците в Златни пясъци – Марко Марков по случай рождения му ден. На първо място Ви желая много здраве, за да продължавате да работите за развитието на българския туризъм и да имате сили да вършите това, което обичате, посочи тя. Тя коментира още, че се надява все повече млади хора ще поемат по неговия път, за да изградим заедно България като една разпознаваема и устойчива дестинация.

Novini.bg
254 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини