Публикуваха актуализираните документите за кандидатстване за помощта от 10 млн. лв. за туроператори и туристически агенти

Министерството на туризма публикува на вниманието на всички заинтересовани лица актуализирана версия на пакета документи с условията за кандидатстване за безвъзмездната финансова помощ на стойност 10 млн. лв. по процедурата за подбор на проекти “Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”.

Документите са поместени на интернет сайта на ведомството и може да ги видите тук. Очаква се процедурата да бъде отворена за кандидатстване от страна на туроператорите и туристическите агенти във вторник - 13.10.2020 г. Подаването на документите ще става през Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България (ИСУН 2020) и е с крайна дата вторник - 20.10.2020 г. Сроковете за кандидатстване и за задаване на въпроси във връзка с кандидатстването по процедурата са посочени в съдържанието на Условията за кандидатстване и изпълнение. 

10 млн. лева подкрепа ще получат туроператорите и туристическите агенции

Актуализираните документи са изработени в изпълнение на дейност „Изготвяне на пакет документи за кандидатстване за предоставяне на подкрепа за МСП, регистрирани съгласно Закона за туризма като извършващи туроператорска и/или туристическа агентска дейност, за преодоляване на недостига на средства или липса на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“ по Проект № BG16RFOP002-2.080-0003 „Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от COVID-19“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 г.

Съдържанието на Пакета документи включва:

Условия за кандидатстване и изпълнение

Документи за попълване и подаване

Ръководство за кандидатстване през ИСУН

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Tуризъм

още

Анкета

Има ли съкращения на вашето работно място?

Има ли съкращения на вашето работно място?

Избрано от Интернет